Φριζάρισμα: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το αποφύγετε!

Οι επόμενες ημέρες θα είναι βροχερές. Αν και είμαστε ένα βήμα  πριν από τον Ιούνιο ο καιρός μας τα χάλασε δυστυχώς αλλά δεν πτοούμαστε, ούτε και τρελαινόμαστε. Περάσαμε δύο μήνες κλεισμένες στο σπίτι, λίγη υγρασία παραπάνω δεν μας λέει τίποτα.

Το μόνο ίσως που μας ανησυχεί λιγάκι είναι το φριζάρισμα στα μαλλιά που μισούμε στ’ αλήθεια -ναι, δεν έχουμε κάτι χειρότερο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Leo Pereira (@leo_pereiraaa) στις 22 Μάρ, 2020 στις 1:55 μμ PDT

Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχούμε μιας και οι κομμωτές έχουν τις πιο απλές και γρήγορες λύσεις. Τις οποίες και αποκαλύπτουν.

Θα ξεκινήσετε με τα με anti-frizz styling σε μορφή σπρέι ή λαδιού, τα οποία πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ενυδατώνουν και κάνουν απαλή την τρίχα και δεν της επιτρέπουν να φριζάρει ακόμη κι αν βρέχει ασταμάτητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Scioscia (@johnatthesaloncenter) στις 2 Ιαν, 2020 στις 4:59 μμ PST

Αφού λούσετε τα μαλλιά σας φερθείτε τους ευγενικά. Αυτό σημαίνει πως δεν τα τρίβετε με την πετσέτα αλλά τα ταμπονάρετε. Αρχικά τυλίξτε τα ώστε να απορροφηθεί το μεγάλο μέρος της υγρασίας και στη συνέχεια τα ταμπονάρετε με απαλές κινήσεις.

Χρησιμοποιείστε μεγαλύτερη ποσότητα conditioner απ’ ότι συνήθως. Μην το παρακάνετε και κυρίως μην το εφαρμόσετε στις ρίζες γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά σας θα λαδώσουν και δεν θα μπορείτε να τα φορμάρετε αφού θα είναι βαριά.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Τα 10 beauty λάθη που συνεχώς κάνετε -Δείτε ποια είναι και αλλάξτε συνήθειες!

Τα 5 tricks που θα σας χαρίσουν τέλεια hair looks το φετινό Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα