Φθινοπωρινές εσάνς: Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τη δική σας

Λίγο πριν αλλάξει ο καιρός και αρχίσετε να φοράτε τα αγαπημένες σας ankle boots και τα μακρυμάνικα φορέματα πρέπει να επιλέξετε την εσάνς που θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες. Ναι, το άρωμα είναι το βασικότερο αξεσουάρ σας. Εκείνο που σας χαρακτηρίζει και αφήνει τη σφραγίδα σας στο χώρο. Εκείνο που στέλνει μηνύματα όσο αφορά τη διάθεση, την προσωπικότητα αλλά και τον τρόπο ζωής σας.

Το άρωμα σας δεν είναι απλή υπόθεση. Θα πρέπει να έχει στοιχεία του χαρακτήρα

σας. Αν λοιπόν δεν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που παραμένουν πιστές σε μια εσάνς για πολλά πολλά χρόνια τότε πρέπει να δείτε τα νέα αρώματα του φετινού φθινοπώρου.

Ολοκαίνουριες συνθέσεις που έχουν ήδη γίνει αγαπημένες. Επιλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει και καλό φθινόπωρο.

Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum: Το εμβληματικό μπουκάλι στολίζετε με ένα τριαντάφυλλο και αποκτά χρώμα που θυμίζει πολύτιμο λίθο. Στο εσωτερικό του βανίλια, αχλάδι και περγαμόντο δημιουργούν μια από τις ωραιότερες μυρωδιές της σεζόν.

Lancome Idole Eau de Parfum: Τριαντάφυλλο, γιασεμί και chypre  ενώνονται με αριστουργηματικό τρόπο δημιουργώντας ένα άρωμα που θα λατρέψετε. Πρόκειται για το νέο άρωμα του brand με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Zendaya.

DKNY Stories Eau de Toilette: Η αγαπημένη Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας υπογράφει μία εσάνς που συνδυάζει το ροδάκινο με την βανίλια και τη ρομαντική και αισθησιακή ροζ ίριδα. Δροσερό αλλά και λουλουδένιο μαζί θα χαρίσει μια απίθανη  φθινοπωρινή αίσθηση στην επιδερμίδα σας.

Dior Joy by Dior Eau de Parfum Intense: Το κλασικό πλέον άρωμα στην πιο δυνατή του εκδοχή. Περγαμόντο, νερολί, ρόδο Γαλλίας, σανταλόξυλο και βανίλια δημιουργούν μια σύνθεση που μένει αξέχαστη.

Hermes Twilly d’ Hermes Eau Poivree Eau de Parfum: Μέσα σε ένα μπουκάλι-κόσμημα με το κλασικό φιόγκο που θυμίζει τα φουλάρια του οίκου κλείνονται τριαντάφυλλα, ροζ μούρο και πατσουλί. Είναι ένα άρωμα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Διαβάστε ακόμη:

Το TRESemmé «προσγειώνεται» στην Ελλάδα απευθείας από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και αλλάζει τα πάντα

Χρόνια πολλά Φαίη! Δείτε τα 10 ωραιότερα looks από τη make up artist Γωγώ Νικηφοράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα