Γάμος Οικονομάκου-Μιχόπουλου: Η εντυπωσιακή έκπληξη που περίμενε τους καλεσμένους στη γαμήλια δεξίωση!

Τον περασμένο Νοέμβριο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους, Μάξιμος. Ωστόσο, πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και επέλεξαν ως την κατάλληλη ημέρα, το Σάββατο (06/10).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στη Μύκονο. Το νησί

που έχει συνδεθεί με τον έρωτα τους και που περνάνε τα καλοκαίρια τους εκεί. Ο σύζυγος της ηθοποιού, διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί των Ανέμων και αυτό κατέχει σημαντικό ρόλο στην επιλογή τους να ταξιδέυουν στη Μύκονο συχνά.

Το εκκλησάκι όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος στολίστηκε με πολύχρωμα λουλούδια, και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ντυμένος στα λευκά, περίμενε με ανυπομονησία την ηθοποιό. Η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε με βάρκα και έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό που επέλεξε. Δημιουργία της Celia Kritharioti με boho επιρροές, ήταν απόλυτα ταιριαστό με το νησί.

Οι πρώτες φωτογραφίες ξεκίνησαν να κυκλοφορύν στα social media, από την άφιξη κιόλας της νύφης στην εκκλησία. Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι, πέρασαν στον χώρο όπου έγινε η γαμήλια δεξίωση. Η Αθηνά και ο Φίλιππος έκαναν είσοδο στη γαμήλια δεξίωση χορεύοντας και χαιρετώντας τον κόσμο που έσπευσε να τους τιμήσει με την παρουσία του. Φυσικά, μετά το κόψιμο της τούρτας, αλλά και τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο Πρω1νό προβλήθηκαν πλάνα από τον γάμο της ηθοποιού και του επιχειρηματία και αποκαλύφθηκε η έκπληξη που ετοίμασαν στους καλεσμένους τους. Στον χώρο όπου έγινε η γαμήλια δεξίωση, υπήρχε μια μεγάλη πισίνα μέσα στην οποία μπήκαν κολυμβήτριες και έκαναν show, το οποίο ενθουσίασε τους πάντες! Ήταν ένα από τα highlights του γάμου αναμφίβολα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου: Δες όλες τις λεπτομέρειες του νυφικού και του φορέματος που φόρεσε στο γαμήλιο πάρτι (που δεν διάβασες πουθενά)

Keywords
Τυχαία Θέματα