Για ποιο λόγο δεν θα προβληθεί σήμερα το «Πάμε πακέτο»;

Η εκπομπή «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου δεν θα προβληθεί σήμερα και η ίδια αποκάλυψε τους λόγους μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε:

«Καλημέρα! «Νέα μέρα, νέα μοίρα. Αυτό το Σάββατο αγαπημένοι δεν έχει Πακέτο λόγω τριημέρου. Το επόμενο όμως, θα το θυμάστε για καιρό!…»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα!

“Νέα μέρα, νέα μοίρα.” Αυτό το Σάββατο αγαπημένοι δεν έχει Πακέτο λόγω τριημέρου. Το επόμενο όμως, θα το θυμάστε για καιρό!… #goodmorning #goodenergy #thinkpositive #goodvibesonly #smile #staycool #pamepaketo #alphatv #newday #vikychatzivasileiou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) στις 13 Ιούν, 2019 στις 12:40 πμ PDT

Λίγο καιρό πριν η ίδια είχε σχολιάσει για ποιο λόγο δεν θα προβαλλόταν η εκπομπή της το Σαββατοκύριακο των εκλογών. Συγκεκριμένα η ίδια είχε πει: «Καλημέρα αγαπημένοι! Μην μας περιμένετε όμως σήμερα σε…Πακέτο. Η αυριανή κάλπη μας τά ‘κανε..κάλπικα. Πακέτο πάλι το επόμενο Σάββατο. Αύριο ψήφο με το χέρι στο..στο μυαλό, όχι στην καρδιά».

Διαβάστε ακόμα: Οι εξομολογήσεις του Αντώνη Ρέμου: Η προσωπική του Οδύσσεια, η οικογενειακή του ζωή και η καριέρα

Έλενα Χριστοπούλου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση

Ζώης Σημαντήρας: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα