Για την παρέα: Η τηλεφωνική παρέμβαση του Σάκη Τανιμανίδη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά σχολιάζει στο “Για την παρέα”, τα όσα προβάλλονται σε διάφορες εκπομπές και στα ριάλιτι. Σήμερα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο Survivor και στον καβγά που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/02) και τον περίμενε μία… έκπληξη.

“Εγώ πάντως πιστεύω ότι το Survivor Ελλάδα – Τουρκία είναι στοιχειωμένο. Υπάρχει ένας παλιός μύθος που λέει ότι ο τελευταίος παρουσιαστής

που παρουσίασε το Survivor Ελλάδα Τουρκία, λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο βγει στον αέρα, έριξε μια κατάρα στην εκπομπή από τα νεύρα του γιατί δεν είχε πάει καλά ούτε και τότε. Η κατάρα έλεγε να ξεχάσουν όλοι ότι έχει γίνει αυτή η εκπομπή κι αν ποτέ κάποιος θελήσει να την ξανακάνει θα πήγαινε άπατη. Εμείς βρήκαμε τη χαμένη βίβλο και ξέρουμε ότι την κατάρα αυτή την έριξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης!”, ανέφερε μεταξύ άλλων και λίγο αργότερα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ο Σάκης Τανιμανίδης.

“Ψάχνω έναν άντρα τσαμπουκά να έρθει να κόψει την βήχα στους Τούρκους. Θα έρθεις;”, είπε στον παρουσιαστή του Open κάνοντας χιούμορ με τον ίδιο να του απαντάει: “Είμαι έτοιμος. Πονάει λίγο η μέση μου, δεν ξέρω για τα αγωνίσματα, αλλά στον καβγά θα πάω πρώτος”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Ποιος θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο;

Keywords
Τυχαία Θέματα