Για το μανικιούρ της ημέρας θα χρειαστούμε τους παιδικούς μας μαρκαδόρους

Ναι, εννοείται ότι έχουμε άλλο ένα nail trend κι αυτή τη φορά είναι “παιδικό”. Και δεν εννοούμε χαριτωμένο με ζωάκια, καρδούλες, ήρωες από ταινίες, cartoo ή κάτι τέτοιο, εννοούμε ότι ο τρόπος που δημιουργείται μας θυμίζει το σχολείο και πιο συγκεκριμένα το νηπιαγωγείο!

Ξέρουμε, θα σας φανεί υπερβολή αλλά όπως σας έχουμε πει άπειρες φορές οι nail artists έχουν φαντασία και έμπνευση. Και θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε ευθύς αμέσως: Το νέο trend λοιπόν το δημιουργούμε με μαρκαδόρους. Τους γνωστούς. Τους κλασικούς. Εκείνους που είχαμε στην κασετίνα μας και σχεδιάζαμε χάρτες και ζωγραφιές. Εκείνους

που μπορούμε να βρούμε στα βιβλιοπωλεία ή στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού μας.

Λέγεται Water Color Nails και δείχνει σαν να έχουμε ζωγραφίσει τα νύχια μας με νερομπογιές. Δεν χρειάζεται να έχουμε ταλέντο στη ζωγραφική και είναι πολύ, μα πάρα πολύ εύκολο να το κάνουμε μόνες στο σπίτι. Ναι δεν υπάρχει λόγος αυτή τη φορά να ζητήσουμε τη βοήθεια της μανικιουρίστ μας.

Εμείς βρήκαμε το video που θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. Εσείς πρέπει να προμηθευτείτε με μαρκαδόορους, νερό, μια διάφανη βάση, ένα λεπτό πινέλο, ένα top coat και αν το θεωρείται απαραίτητο ένα βερνίκι νυχιών σε nude απόχρωση. Μην φοβηθείτε να τραβήξετε γραμμές με πολλά χρώματα. Να σχεδιάσετε μικροσκοπικά λουλούδια, σύμβολα, κύκλους ή γράμματα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HILARY DAWN HERRERA (@hilarydawnherrera) στις 20 Οκτ, 2018 στις 7:48 πμ PDT

Οι συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεν έχουν κανένα όριο. Έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε τολμηρά. Αν πάλι προτιμάτε μπορείτε να επιλέξετε τη μονοχρωμία που είναι trend τη φετινή σεζόν. Με λεπτές ή πιο φαρδιές γραμμές. Είναι εύκολο να αφαιρεθεί οπότε μην διστάσετε να πειραματιστείτε. Εμπνευστείτε από αγαπημένες σας εικόνες ή ακολουθείστε το ένστικτο σας. Ούτως ή άλλως η τεχνική είναι πιο εύκολη απ’ ότι νομίζετε.

Διαβάστε ακόμη:

Αν ανήκεις στην κατηγορία των Coco Lovers τότε δες το account που θα σε ξετρελάνει

Φορέστε τη μάσκα σας και κοιμηθείτε ήσυχες

Keywords
Τυχαία Θέματα