Γιατί κανένας από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret δεν φόρεσε highlighter στο τελευταίο show;

Στα παρασκήνια του τελευταίου show της Victoria’s Secret υπήρχε πολύ ροζ. Αλλά πάρα πολύ. Από τις καρέκλες μέχρι τους πάγκους εργασίας των make up artists. Και πολλά hair extensions. Αλλά έλειπε ένα βασικό (τουλάχιστον γα το συγκεκριμένο show) προϊόν μακιγιάζ: Το highlighter. Και χωρίς αυτό βέβαια η διάσημη

make up artist Charlotte Tilbury που επιμελήθηκε το make up των Αγγέλων κατάφερε να χαρίσει στην επιδερμίδα τους φοβερή λάμψη χωρίς sparkling αποτέλεσμα.

Η Tilbury φρόντισε να μας εξηγήσει τον λόγο που έλειπε το προϊόν που χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια το μακιγιάζ των μοντέλων του συγκεκριμένου brand. Η στυλίστρια του show, Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου μισεί το glitter! Ζήτησε λοιπόν από την make up artists να δημιουργήσει λάμψεις με ένα διαφορετικό τρόπο και όχι με τον κλασικό.

Κι εκείνη ακολούθησε τις οδηγίες φυσικά. Για να τα καταφέρει ανέμειξε προϊόντα περιποίησης με sheer φον ντε τεν από την δική της σειρά η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο show και ήταν εμπνευσμένη από τη Gisele!

Η Tilbury ζήτησε απ’ όλα τα μοντέλα να φορέσουν την μάσκα Instant Magic Facial Dry Sheet Mask την εβδομάδα πριν από το show ώστε να αποκτήσει η επιδερμίδα τους μια εσωτερική λάμψη. Όταν έφτασε πλέον η μέρα και βρέθηκαν όλες στα παρασκήνια για την προετοιμασία άπλωσε αρχικά το λαμπερό primer Wonderglow και συνέχισε με φον ντε τεν και κονσίλερ.

Τέλος ανέμειξε το δικό της Hollywood Flawless Filter με την Magic Cream και το εφάρμοσε σε όλο το πρόσωπο. Το Flawless Filter είναι ένα τέλειο booster που φαίνεται μεταλλικό στην συσκευασία του αλλά στην πραγματικότητα αφήνει μια λαμπερή και υγιή κόχη χωρίς να περιέχει shimmer στη σύνθεση του.

Εν ολίγοις η Tilbury τα κατάφερε μια χαρά και χωρίς glitter. Όχι ότι είχαμε αμφιβολία δηλαδή. Είναι μία από τις πιο γνωστές make up artists στον κόσμο και μετρά χιλιάδες ώρες στα backastage των μεγαλύτερων Οίκων.

Διαβάστε ακόμη:

H JLo θα σας τρελάνει (πάλι) με το τελευταίο hair look της

Ένα λάδι περιποίησης για τα μαλλιά πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα