Γιώργος Καπουτζίδης για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του -«Δεν θα χαλάσω ούτε το χρόνο, ούτε τη ζαχαρένια μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (13/12) ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος ρωτήθηκε για την ενόχληση που προκάλεσαν σε κάποιους ανθρώπους τα όσα είπε σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, για την καταπολέμηση των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου.

Ο ίδιος

είπε χαρακτηριστικά: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και προσπάθεια να νιώθω ελεύθερος. Να λέω αυτό το οποίο θέλω να πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα. Και χαίρομαι πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να μπω σε ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε. Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα.

Σε αυτό στέκομαι. Και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι. Και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου. Ευχαριστώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Νικολέτα Βλαβιανού για Βίκυ Κάβουρα: «Τρέχουμε στα υπουργεία για τις πρόβες και μια κυρία λέει “έγινε από μένα”»

Γιώργος Σαμπάνης: «Κρίμα για την τσέπη μου, αλλά δεν μπορώ να κρίνω σε talent show»

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Keywords
Τυχαία Θέματα