Γιώργος Καραμίχος: «Το κατάλαβα τη στιγμή της σύλληψης ότι θα γίνω πατέρας»

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 22/1 και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στη Τζένη Θεωνά προβλήθηκε στο «Happy Day».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα και αποκάλυψε ότι κατάλαβε και θυμάται τη στιγμή της σύλληψης της κόρης του, η οποία είναι, πλέον, 24 ετών. Ακόμα, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε πώς θα αντιδρούσε, αν η κόρη του τού ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Μπαμπάς πρώτη φορά έγινα στα 24 μου, πριν 24 χρόνια. Η κόρη μου είναι ακριβώς στα μισά

μου χρόνια, με έχει ξεπεράσει μάλλον για λίγους μήνες. Είμαι για λίγους μήνες περισσότερα χρόνια πατέρας. Αν βάλω και την εγκυμοσύνη – γιατί στον γονιό η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης αλλάζει την ιστορία και όχι η γέννα – είμαι περισσότερα χρόνια πατέρας απ΄ ότι μη πατέρας», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Έπειτα,, ανέφερε: «Δε θα μου φαινόταν πρώιμο αν ερχόταν η κόρη μου και μου έλεγε ότι θα γίνει μαμά. Είναι δική της απόφαση κι εγώ είμαι εκεί για να τη στηρίξω. Όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, το πρώτο που μου ήρθε ήταν χαρά. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή της σύλληψης ότι θα γίνω πατέρας, ήμουν σε μια παραλία στη Νάξο».

Διαβάστε ακόμα:

Στέλλα Γιαμπουρά για το block στη Βίκυ Κάβουρα: «Ο καθένας κάνει ό,τι νιώθει»

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στο τιμόνι του «Shopping Star»

Εύα Καϊλή: Η πρώτη δήλωση μετά την απόφαση να παραμείνει προφυλακισμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα