Γιώργος Καράβας: Όσα αποκάλυψε για το GNTM λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Δύο περίπου ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του GΝΤΜ, ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε στην εκπομπό «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο -και όχι μόνο.

Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, τόνισε στην Ναταλία Γερμανο πως όλο αυτό για εκείνον δεν είναι δουλειά. «Δεν το βιώνω ως δουλειά, στην ουσία μεταλαμπαδεύω τις εμπειρίες μου και τα βιώματά μου στα παιδιά, που έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά σε αυτόν τον χώρο. Δεν με δυσκολεύει καθόλου. Η άρνηση και τα όχι είναι

δύσκολα, αλλά υπάρχουν στη ζωή και αυτά και τα έχουμε βιώσει όλοι. Στο τέλος της ημέρας είναι δουλειά, δεν είναι κάτι προσωπικό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το νέο πρόσωπο που θα δούμε στην κριτική επιτροπή του GNTM που δεν είναι άλλο από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ο Γιώργος Καράβας είπε πως «είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ήρθε και κούμπωσε άμεσα. Και οι 4 τη γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον χώρο. Περιττά τα λόγια για το κομμάτι της ομορφιάς της. Έχει κάνει σημαντικά πράγματα, είναι χαμηλών τόνων, έχει πολύ ωραία ενέργεια και θα τη γνωρίσετε».

Τέλος, ο ίδιος σχολίασε και την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, τονίζοντας πως ο φετινός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παραγωγές του εξωτερικού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Μίνως Θεοχάρης: Περιγράφει τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε εχθές από οδηγό ταξί

Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την αναβολή της πρεμιέρας και το μήνυμα για τη νέα ώρα της εκπομπής της

Χριστίνα Λαμπρίρη: Βάφτισε τον ενός έτους εγγονό της -Το όνομα που πήρε

Keywords
Τυχαία Θέματα