Γιώργος Λασκαρίδης: Το μήνυμα της Lotus για την επιστροφή του στο Masterchef και η τρυφερή φωτογραφία τους!

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ανταγωνίστηκε τους συμπαίκτες του τρεις φορές και τελικά κατάφερε να κερδίσει μια από τις λευκές ποδιές και να επιστρέψει στο Masterchef.

Ουσιαστικά ο παίκτης δεν έλειψε από τις οθόνες μας, αφού την επομένη κιόλας της αποχώρησης του επέστρεψε με άλλους 14 πρώην παίκτες του Masterchef για να διεκδικήσει την επιστροφή του.

Τόσο μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό, όσο και εκτός σπιτιού, ο Γιώργος δεν σταμάτησε λεπτό να μιλά για την σύντροφό του, την όμορφη Lotus.

Έχει υποσχεθεί μάλιστα πως είτε κερδίσει τον τίτλο του Έλληνα Masterchef είτε όχι θα της κάνει πρόταση γάμου.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης βρίσκεται και πάλι στο Masterchef και η Lotus δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους για να του ευχηθεί για την ονομαστική του γιορτή γράφοντας: «Το μωρό μου είναι και πάλι στο παιχνίδι, είμαι περήφανη! Και χρόνια πολλά για την ονομααστική σου γιορτή!».

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baby is back in the game #proud @masterchefgr . Aaaand happy name day! . . #masterchefgr #masterchef #masterchefgreece #travel #backinthegame #nameday #happynameday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lotus Vrijma | LOTUSEXPLORES (@lotusvrijma) στις 23 Απρ, 2020 στις 3:20 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Κατρίνα Τσάνταλη: Η αντίδρασή της στις προτάσεις γάμου που δέχεται ο σύντροφός της, Αντρέας Βούλγαρης στο «Καλό Μεσημεράκι»!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ποζάρει με μαγιό και αφήνει τους πάντες άφωνους!

Διεθνούς φήμης τραγουδιστής περνά την καραντίνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα