Γιορτή της Μητέρας: Όλες οι γνωστές Ελληνίδες που ευχήθηκαν στις μανούλες τους

Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας και πολλές γνωστές Ελληνίδες και Έλληνες χρησιμοποίησαν το instagram για να ευχηθούν στους εαυτούς τους ή στις μητέρες τους.

Δούκισσα Νομικού: Χρόνια μας πολλά μανούλες .Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, αφοσίωση, την ίδια αγωνία, τις ίδιες υπέρ-δυνάμεις αλλά και την ίδια… λιγούρα γι’αυτές τις πατούσες

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μανούλες ηρωίδες και ταυτόχρονα

γυναίκες τυχερές, μην ξεχνάτε ποτέ ποσο ευλογημένος είστε..? Παρτε αυτή τη μέρα όλες τις ευχές και κάντε τις δύναμη. Φορτίστε! γιατί αν δεν φορτίσετε δεν θα μπορείτε να δώσετε.. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!

Σίσσυ Χρηστίδου: Χρόνια πολλά μανούλα μου… Έχω καταλάβει για τα καλά…

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν πα να είσαι καλός ,κακός ,αστροναύτης, δολοφόνος ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο ,, ρε δεν πα να είσαι ακόμα και πολιτικός !!!!αυτη είναι εκεί γιατί μόνο εκείνη σε έχει ζήσει μέσα της 9 μηνες έχει νιώσει πρώτη την καρδιά σου να χτυπάει εκείνη σε ξεσκατιζε και έβαζε κομπρέσες στο κεφάλι όταν είχες πυρετό εκείνη ήταν είναι και θα είναι για σένα τα πάντα !!! Ποσό δύσκολα λες σαγαπω στη μάνα ??? Νιώθεις ντροπή ??? Εδώ έρχεται το ινστα και σου λύνει τα χέρια :-))) Σαγαπω ρε μάνα χρόνια σου πολλλλλλλα!!!!!!!!

Ελένη Πετρουλάκη: ΜΑΝΑ… Αφιερωμένο σε όλες τις Μητέρες του κόσμου, και στη δική μου μαμά!! Δεν ήταν τόσο δύσκολο να βρω ποια στοιχεία είναι αυτά που κάνουν μια γυναίκα πραγματική Μητέρα. Απλά σκέφτηκα τι κάνει και τι έχει κάνει η δική μου Μαμά για μένα… Μιά Μάνα σαν τη δική μου είναι άξια του τίτλου αυτού! Μια Μάνα σαν εσένα, Μαμά!!! Σ’ αγαπώ με όλη την έννοια της λέξης. Δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ να αναγνωρίζω όσα έχεις κάνει και κάνεις για μένα κι ας μην στο δείχνω πάντα. Σε ευχαριστώ που είσαι μαμά μου! Θέλω να σου μοιάσω και να είμαι το ίδιο καλή σαν και σένα με τα δικά μου παιδιά! Χρονια πολλά Μαμά και σε όλες τις μαμάδες του κόσμου !!!

Ρούλα Ρέβη: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες ! Εγω θέλω να στείλω μια μεγαλύτερη αγκαλιά στις δίδυμο μανούλες γιατί από την πρώτη στιγμή έχουν την ευλογία να μοιράσουν διπλή αγαπη ,να μάθουν δικαιοσύνη να κοπούν στα 2 ολα όσα νοιωθουν , να κοπούν με ακρίβεια . Οι μαμάδες αυτές στις δυσκολίες έχουν διπλή δύναμη, διπλή αντοχή, διπλή καρδιά ! Να τις αγαπάτε διπλά! Χρόνια πολλά »

Έλενα Τσαβαλιά: «Είναι ο λόγος που γιορτάζω!!!!!! ? Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!!!!! ? #mothersday #sunday #myson #myeverything #soproud»

Δέσποινα Καμπούρη: «Για τον κόσμο είσαι απλώς μία μαμά. Για το παιδί σου όλος ο κόσμος. Μανούλα μου σ’ ευχαριστώ για όλα… Happy mother’s day #myholelife #mommy #mother #motherhood #myworld #mothersday»

Ολγα Λαφαζάνη: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη ανθρώπου προς άνθρωπο από εκείνη της μαμάς για το παιδί της!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες, γιαγιάδες, προγιαγιάδες !!!! Χρόνια πολλά στη δική μου ΥΠΕΡΟΧΗ μαμά και γιαγιά !!!! Σας λατρεύω !!!

Μαρία Κορινθίου: Γιορτή της μανούλας σήμερα, αλλά για κάθε μάνα είναι κάθε μέρα! Μεγάλη δύναμη αυτή η λέξη!

Έλενα Ασημακοπούλου: Η αληθινή αγάπη δεν χρειάζεται φιλτρο…. Καλημέρα και Χρόνια πολλά Μανούλες!!!

Διαβάστε ακόμα: Η Άννυ Πανταζή γιορτάζει πρώτη φορά τη Γιορτή της Μητέρας και μας δείχνει την κορούλα της

Keywords
Τυχαία Θέματα