Γνωρίζετε ποιο είναι το hairspray που καλύπτει τις ανάγκες σας;

Το hairspray είναι μεγάλο κεφάλαιο στην υπόθεση styling μαλλιών. Παλιότερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από το μπάνιο αφού οι τελευταίες beauty πινελιές κάθε γυναίκας λίγο πριν βγει ήταν το κραγιόν και η λακ.

Για αρκετά χρόνια έμεινε στο περιθώριο αφού το ανέμελο look και τo messy bun ήταν τα μεγαλύτερα trends, που σημαίνει ότι δεν χρειαζόταν να απλώσουμε σπρέι φιξαρίσματος για να κρατήσει το

χτένισμα. Ακόμη και το βραδινό hairlook ήταν επιμελώς ατημέλητο και οι χαλαρές μπούκλες έπρεπε να είναι απαλές και όχι επιτηδευμένες.

Ξαφνικά όμως οι celebrity hairstylists (γιατί όλα από αυτούς ξεκινούν) με τα stories στο Instagram άρχισαν να τονίζουν πόσο σημαντικό είναι το spray που είχαμε βάλει στο περιθώριο. Επιλέγουν άλλωστε για τις πελάτισσες τους χτενίσματα που θυμίζουν περίτεχνα που θυμίζουν το παλιό Hollywood με αποτέλεσμα το σπρέι χτενίσματος να είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο.

Όπως είναι φυσικό τα hairsprays επανέρχονται δυναμικά κι εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα ανάλογα με το look που θέλετε να υιοθετήσετε, την περίσταση αλλά και τις ανάγκες των μαλλιών σας.

L’ Oreal Paris Elnett Satin Extra Strong Hold Hair Spray: Το πλέον κλασικό haispray που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα παρασκήνια της Εβομάδας Μόδας αφού είναι η αγαπημένη των διασημότερων hairstylists. Αφήνει ένα διάφανο πέπλο στα μαλλιά χαρίζοντας απαλό κράτημα.

Βumble and Bumble Bb. Strong Finish Firm Hold Hairspray: Αν τα 90’s αξεσουάρ μαλλιών που είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν είναι τα αγαπημένα σας τότε θα χρειαστείτε το συγκεκριμένο προϊόν ώστε να παραμείνει και η μικρότερη τριχούλα στη θέση της.

Amica Fluxus Touchable Hairspray: Αν θέλετε να μείνει το χτένισμα σας στη θέση του αλλά να μην δείχνουν τα μαλλιά στημένα σαν περούκα τότε θα πρέπει να απλώστε αυτό το hairspray που χαρίζει ελαστικό κράτημα.

Moroccanoil Luminous Hairspray: Χάρη στο argan oil που περιέχει στη σύνθεση του χαρίζει συγκλονιστική λάμψη στα μαλλιά σας.

Redken Triple Take 32 Extreme High-Hold Hairspray: Κατάλληλο για μαλλιά που φριζάρουν αλλά και για sleek look.

Wella EIMI Stay Firm Workable Finishing Hairpray: Κρατά το χτένισμα στη θέση του για ώρες και παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Διαβάστε ακόμη:

Η Cardi B εμφανίστηκε με τα φυσικά της μαλλιά και είναι υπέροχη

To mani του weekend είναι φρουτένιο και χαρούμενο!

Keywords
Τυχαία Θέματα