Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια ποζάρει την ώρα που φιλάει τον σύζυγό της (φωτό)

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο έρωτάς τους καλά κραττεί μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram που ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της.

Δες τη φωτογραφία που πόσταρε η Κατερίνα Λάσπα.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Tell me something boy…lhim! What can I do?! #keepuploving #life #love #realmoments #soulmates #familyfirst @nektarios_nikolopoulos @cat_laspa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa) στις 28 Ιούν, 2019 στις 12:54 μμ PDT

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει παλαιότερα σε συνέντευξή της για τις δυσκολίες που πέρασε πριν μερικά χρόνια και την κατάθλιψη:

«Για πάνω από 8-9 µήνες είχα άρνηση να βγω από το σπίτι και δεν ήθελα να το αποδεχθώ, θεωρούσα ότι είµαι πολύ µάγκας για όλα αυτά. Αυτό συµβαίνει ειδικά στους έντονους και δραστήριους ανθρώπους. Απευθύνθηκα για βοήθεια σε ψυχολόγο, αλλά δεν µου ταίριαξε. Το ξεπέρασα µόνη µου. Έχω πολλά υπόλοιπα όµως, άλυτα πράγµατα που επανέρχονται ως σκέψεις, ως προβληµατισµοί… Θέλω να αφιερώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο που θα µπορούσε να µε βοηθήσει. Έχω και επιπλέον ευθύνη γιατί έχω και ένα παιδί, έχουµε πορεία χρόνων µπροστά µας. Εγώ πρέπει να καθορίσω τις γραµµές. Αν δεν είναι καλά η µάνα, δεν θα είναι κανένας καλά στο σπίτι.»

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι νέες βίλες της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου (φωτό)

Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τη μαστεκτομή που έκανε

Ποια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποχώρησε από την εκπομπή και το ανακοίνωσε μετά το τέλος της;

Keywords
Τυχαία Θέματα