Γνωστός Έλληνας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για το “Happy Day”!

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από τον Alpha και το «Happy Day», ξεκίνησε η αναζήτηση για το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό μέσω της Μάρτζυ Λαζάρου και της εκπομπής Καλοκαίρι #not, πως ο επικρατέστερος για να συνεργαστεί με την πρωινή εκπομπή του Alpha είναι ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ραντεβού για να καθίσει στο πάνελ του Happy Day, έκανε

και ο Νίκος Αναδιώτης. 

«Δύο είναι τα ονόματα τα οποία έχουν συζητήσει για να βρίσκονται στο πάνελ της Σταματίνας. Ένα από τα δύο άτομα είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει κάνει το ραντεβού του. Το δεύτερο όνομα, που έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού και θα οριστικοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ανήκει ήδη στο δυναμικό του Alpha γιατί είναι και στο ραδιόφωνο.», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος και στον Άκη Φωτόπουλο επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να συζητά για το Happy Day. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Τηλεοπτικά έχετε δεχτεί προτάσεις για εκπομπές; Σκέφτεστε να επιστρέψετε;

Ναι, συζητώ μια πρόταση από την εκπομπή «Happy Day» του Alpha. Αν θα προχωρήσει η πρόταση αυτή, θα το γνωρίζω και εγώ και εσείς μέσα στον επόμενο μήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Ηλίας Γκότσης: Η απάντησή του για τις σεξουαλικές ορμές κατά τη διάρκεια του Survivor! 

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε το πιο τρυφερό σχόλιο για τον σύζυγό της (φωτό) 

Πάρης Κασιδόκωστας-Τάμτα: Το ζευγάρι ποζάρει πιο ερωτευμένο από ποτέ (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα