Γνωστός Έλληνας εξομολογείται: “Υπήρξα αλκοολικός! Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη”

Ο Νίκος Ζιάγκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για πολύ προσωπικά του θέματα, όπως τον αλκοολισμό, αλλά και τη “μάχη” που έδωσε ο γιος του με τα ναρκωτικά.

“Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικά απ’ όλα, το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός “κρασάρει”!”, αποκάλυψε.

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του, ανέφερε πως του πρότειναν μεγάλο χρηματικό ποσό για να κάνει ερωτική ταινία: “Αν ήμουν στην Αμερική και ήταν μια πολύ σοβαρή εταιρία και σου έλεγε να κάνεις ερωτική ταινία και έβλεπες να έχουν σοβαρό συνεργείο… Στην Ελλάδα τι σοβαρό συνεργείο; Τα επαγγελματικά μας συνεργεία ήταν 5-6 άτομα για την κασέτα. Δηλαδή, να είναι ένας κάμεραμαν και να κάνω εγώ σεξ με μια γκόμενα, ήταν πολύ ξεφτίλα για να το κάνω. Εκεί δεν πουλιόμουν εγώ. Και δέκα εκατομμύρια να μου έδινες, ξέχασέ το φίλε. Αν το κάνεις επάγγελμα το απομυθοποιείς στην προσωπική σου ζωή”!

Μάλιστα, θυμήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη με μια γυναίκα που δεν γνώριζε: “Το ’87 είχα νοικιάσει μια μονοκατοικία στο βουνό και έσκασε η ασφάλεια Αττικής στο σπίτι μου. Ήμουν με μια κοπέλα στο κρεβάτι, ανοίγω την πόρτα και μου λένε “σας κατηγορεί μια κυρία για ένοπλη ληστεία, έχουμε έρθει ανεπίσημα, δεν έχουμε ένταλμα. Πρέπει να έρθετε στο τμήμα του Κολωνακίου”. Πήρα τον Κούγια και πήγαμε στο τμήμα. Μία μουρλή με κατηγορεί ότι της έβαλα ένα μαχαίρι στο λαιμό και της πήρα 10.000 και έγινα πρωτοσέλιδο με φωτογραφία του Playboy”!

Ο Νίκος Ζιάγκος μίλησε και για τον γιο του, τονίζοντας πως ο ερχομός του στη ζωή ήταν “ατύχημα”, ενώ εξομολογήθηκε πως επιλέγει να μην τον βλέπει πολύ για να μην τον ξεσηκώνει. “Η πρώτη μου γυναίκα, η Στέλλα, ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι, δεν θα παντρευόμουν, αλλά έμεινε έγκυος. Είχαμε χωρίσει και όταν ξαναβρεθήκαμε ήταν 4 μηνών, ήταν από ατύχημα η φάση. Ο γιος μου στην εφηβεία είχε μια περιπέτεια με τα ναρκωτικά και κράτησε 10 χρόνια!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Παντρεύονται η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος-Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα