“Γύρισε” ο κόσμος την πλάτη του στον Μάνο Παπαγιάννη; Η απίστευτη αντίδραση στα social media!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώτης.

Όπως κατήγγειλε στα Μέσα, αλλά και στην αστυνομία η Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης την χτύπησε μετά το τέλος της παράστασης στην οποία και πρωταγωνιστούν. Όλα άρχισαν όταν η ηθοποιός ξέχασε να πει μια ατάκα στην παράσταση Πετάει-Πετάει. Ο Μάνος Παπαγιάννης της ζήτησε τον λόγο και το αποτέλεσμα ήταν να χειροδικήσει.

Ωστόσο, ο ηθοποιός αρνείται τους ισχυρισμούς της Σοφίας Παυλίδου, παρά το ότι υπάρχουν μάρτυρες

– η Κόνυ Μεταξά και ο Σωτήρης Καλυβάτσης – και τονίζει ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Η υπόθεση θα βρεθεί στα δικαστήρια και αναμένεται να λάμψει η αλήθεια.

Την ημέρα που το περιστατικό είδε τα φώτα της δημοσιότητας, πολλοί έσπευσαν να δουν το προφίλ του Μάνου στο Instagram. Την Κυριακή ο ηθοποιός είχε 54,800 follwers ένας αριθμός που αυξήθηκε μετά την γνωστοποίηση του απίστευτου περιστατικού.

Σήμερα, ο ηθοποιός ακολουθείται από 56,600 άτομα. Αυτό συνέβη καθώς μετά την επίθεση στην Σοφία Παυλίδου και τις καθημερινές εξελίξεις στην υπόθεση, ο ηθοποιός είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Πολλοί τον ακολούθησαν στο Instagram περιμένοντας πως θα κάνει κάποια σχετική ανάρτηση.

Μάλιστα, πολλοί εκφράστηκαν αρνητικά για τον ηθοποιό μέσω των σχολίων στις τελευταίες του αναρτήσεις. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Δείτε μερικά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο προφίλ του:

Keywords
Τυχαία Θέματα