Η Adriana Lima δεν ακολουθεί πιστά τους κανόνες ομορφιάς και εξηγεί τους λόγους

H Adriana Lima είναι μοντέλο, εξωφρενικά όμορφη και επιτυχημένη και κάποιες φορές τη ζηλεύουμε. Με την καλή έννοια πάντα. Κατά καιρούς αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της καθώς και την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αν και όπως δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη δεν ακολουθεί τα στερεότυπα.

Αυτό σημαίνει ότι αν και υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες περιποίησης και ομορφιάς οι οποίοι τώρα πια γίνονται γνωστοί μέσα από το Instagram

εκείνη προσπαθεί να μην “ξελογιάζεται”. Πιστεύει ότι αν και η ίδια φορά size zero δεν υπάρχει λόγος όλες οι γυναίκες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να χωρέσουν στο συγκεκριμένο μέγεθος ρούχων. Καθώς επίσης δεν πειράζει αν δεν έχουν τέλεια επιδερμίδα ή δεν φορούν τα ρούχα των celebrities.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις 26 Φεβ, 2019 στις 2:37 μμ PST

Η ίδια μάλιστα μιλώντας για την ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί είπε ότι δεν ξεχνά ποτέ την αντηλιακή κρέμα προσώπου καθώς επίσης και το ενυδατικό χειλιών. Ζει άλλωστε στο Miami, μία πόλη ηλιόλουστη και υγρασία. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα της χρειάζεται προστασία, θρέψη και ενυδάτωση. Είναι ιδιαίτερα σχολαστική με τον καθαρισμό του προσώπου και αγαπά πολύ τα λάδια με πρώτο καλύτερο το έλαιο καρύδας. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα απλώνει scrub καθαρισμού και ενυδάτωσης στην επιδερμίδα της ενώ έχει πάντα στην τσάντα της ένα mist που δροσίσει και ανανεώνει το δέρμα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima) στις 5 Απρ, 2018 στις 8:41 πμ PDT

Μια χαρά τα λέει η Adriana λοιπόν. Απλά και φυσιολογικά.

Εμείς με τη σειρά μας έχουμε να σας πούμε ότι σας καταλαβαίνουμε όταν κοιτάτε με μισό μάτι τις διασημότητες. Όλες οι σύγχρονες γυναίκες ακολουθούν τις αγαπημένες τους stars στο Instagram και είναι φυσιολογικό να θέλουν να τους μοιάσουν. Υπάρχει μια συγκεκριμένη άποψη για την ομορφιά. Άψογη επιδερμίδα, επαγγελματικό μακιγιάζ, μακριά, λαμπερά μαλλιά και τέλειες αναλογίες. Εφικτό δεν το λέει κανείς εκτός αν έχετε στη διάθεση σας καθημερινό τον personal trainer, facialist, hairstylist και make up artist. Με λίγα λόγια αν είστε μία από τις Kardashian.

Διαβάστε ακόμη:

Αν έχετε σγουρά μαλλιά πρέπει να αντιγράψετε το καινούριο hair look της Nicole Kidman

Το make up look της Lady Gaga που πρέπει να υιοθετήσετε σήμερα το βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα