Η Caitlyn Jenner περνά από το Καλλιμάρμαρο και θυμάται το χρυσό στους Ολυμπιακούς!

Το τελευταίο 24ωρο βρέθηκε στη χώρα μας μία από τις διασημότερες τηλεπερσόνες του πλανήτη, καθώς την Αθήνα επισκέφθηκε η Caitlyn Jenner, μετά από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος φιλοξένησε την πρώην star του show «Keeping Up With The Kardashians», στο «It’s Show Time» του Open TV.

Είναι γνωστό πως η Caitlyn Jenner πριν τον επαναπροσδιορισμό φύλου, που φημολογείται ότι την έκανε πλουσιότερη κατά 7 εκατομμύρια δολάρια, λεγόταν

Bruce Jenner και ήταν παντρεμένος με την Chris Jenner, τη μητέρα της Kim Kardashian, με την οποία απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Kendall Jenner και την Kylie Jenner, η οποία πρόσφατα έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Forbes.

Ο Bruce Jenner υπήρξε πρώην πρωταθλητής στο δέκαθλο και κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ.

Σήμερα είναι 69 ετών και έπειτα από την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου που έκανε, μοιράζεται τη ζωή της με την transgender σύντροφό της, την 22χρονη Sophia Hutchins, την οποία χαρακτηρίζει «το άλλο της μισό».

Το ζευγάρι διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μάλιστα η Caitlyn θυμήθηκε και το «ένδοξο» παρελθόν της όταν βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Haven’t been on one of these in a while. Behind me is the home of the modern Olympic Games in 1896. Absolutely amazing!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) στις 18 Μάρ, 2019 στις 1:53 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για την Kylie Jenner και τον Travis Scott

Keywords
Τυχαία Θέματα