Η Cardi B εμφανίστηκε με τα φυσικά της μαλλιά και είναι υπέροχη

Είναι γνωστή η αδυναμία της Cardi B στις περούκες. Η συλλογή της μάλιστα είναι τεράστια και πανάκριβη όπως έχει δηλώσει ο προσωπικός της hairstylist αφού είναι όλες από φυσική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας. Έχει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου αλλά και πιο κλασικές όπως ξανθές και μαύρες. Κοντές και πολύ μακριές.

Εκτός από τις δημόσιες εμφανίσεις, τις φορά για να δημιουργήσει ξεκαρδιστικά video που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό. Η τελευταία της όμως φωτογραφία ήταν πραγματική έκπληξη αφού δεν φόρεσε περούκα. Ήταν με τα φυσικά

της μαλλιά τα οποία είναι στ’ αλήθεια καταπληκτικά. Σχολίασε μάλιστα ότι είναι η μέρα που τα λούζει και πρέπει να τα χτενίσει. Μία μάλλον δύσκολη διαδικασία απ’ ότι καταλαβαίνουμε αν κρίνουμε από τον όγκο και την υφή των μαλλιών της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Cardi B αποκαλύπτει τα φυσικά της μαλλιά στους θαυμαστές της. Λίγο πριν γεννήσει είχε ανεβάσει και πάλι ένα video που μιλούσε για την περίοδο της εγκυμοσύνης και την κατάσταση της τρίχας και της επιδερμίδας.

Μίλησε μάλιστα και για τα προϊόντα περιποίησης που την βοηθούν να κρατά ενυδατωμένα και υγιή τα δύσκολα μαλλιά της αφού όπως βλέπετε και στην φωτογραφία δεν είναι εύκολο να τα τιθασεύσει κανείς. Ειδικά αν είσαι star και με ιδιαίτερες εμφανίσεις όπως η Cardi B. Κακά τα ψέματα, πολύ τα ταλαιπωρεί με το καθημερινό styling όπως και με τις περούκες αφού πρέπει να τα μαζεύει πολύ σφιχτά για να τις φορέσει ενώ παράλληλα η τρίχα δεν μπορεί να αναπνεύσει. Η ίδια το ξέρει φυσικά και γι’ αυτό τις μέρες που μένει στο σπίτι τα περιποιείται σχολαστικά και τα αφήνει ελεύθερα.

Εμείς έχουμε να της πούμε ότι είναι ομορφότερη με τα φυσικά της μαλλιά και ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί. Μπορεί να κρατήσει το look της εξεζητημένο ακόμα και με afro με τεράστιο όγκο hair looks.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε να παραμείνει όλο το βράδυ το μακιγιάζ στη θέση του τότε πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας

Οι make up artists του οίκου Armani σας προτείνουν το πιο έξυπνο look της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα