Η Chrissy Teigen με το νέο χρώμα στα μαλλιά της μοιάζει με νεράιδα!

Η Chrissy Teigen δήλωσε πριν από μερικές ημέρες, με μια δόση χιούμορ, πως περνάει κρίση. Είναι το lockdown που την έχει επηρεάσει πολύ αλλά και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι με την εγκυμοσύνη της.

Παρ’ όλα αυτά παραμένει αισιόδοξη, περνά τέλεια με την οικογένεια της στο σπίτι, μαγειρεύοντας και παίζοντας.

Όπως κάθε γυναίκα όμως πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεσπάσει στα μαλλιά της. Είναι ότι κάνουμε όλες όταν περνάμε μια δύσκολη

περίοδο στη ζωή μας. Και η Teigen δεν αποτελεί εξαίρεση.

Αρχικά λοιπόν έκοψε τα μαλλιά της υιοθετώντας το εμβληματικό “The Rachel” haircut. Και στη συνέχεια τοποθέτησε extensions με αποτέλεσμα να αποκτήσει τέλεια, πολύ μακριά μαλλιά.

Έπαιξε με φίλτρα του Instagram ώστε να δοκιμάσει υπέροχες παστέλ αποχρώσεις και τώρα έρχεται με το πιο συγκλονιστικό χρώμα που έχουμε δει τελευταία. Το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και είναι το ωραιότερο λιλά ever.

Πρόκειται για έναν έντονο τόνο που της ταιριάζει πολύ και την κάνει να μοιάζει με νεράιδα. Το σίγουρο είναι πως η κόρη της έχει ξετρελαθεί, όπως κι εμείς επίσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Όπως η ίδια σχολίασε δίπλα από την φωτογραφία πρόκειται για περούκα; “The wig life chose me” έγραψε και αυτό σημαίνει πως αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα των Kardashian ώστε να μην ταλαιπωρήσει τα μαλλιά της με βαφές.

Από εμάς είναι ναι! Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

5 νέα beauty προϊόντα που σας προτείνουμε να βάλετε στο καλάθι των αγορών σας!

Οι 3 βασικές beauty συμβουλές της Θεανώς Μπέλλα που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα