Η Courteney Cox μόλις απέκτησε το πιο hot κούρεμα της σεζόν!

Η Courtney Cox είναι όπως όλες γνωρίζετε η Monica από τα “Φιλαράκια”. Τις τελευταίες φορές που απασχόλησε τα social ήταν χάρη στις επεμβάσεις που λέγεται πως έχει κάνει στο πρόσωπο της. Τις οποίες απ’ ότι φαίνεται σταμάτησε δίνοντας τη σειρά της στην κολλητή της φίλη Jennifer Aniston. Μέσα στο καλοκαίρι η φωτογραφία της με μαγιό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε τους θαυμαστές της να αναφωνήσουν έκπληκτοι μιας και συνεχίζει να βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. 

Όσο αφορά το beauty look της δεν είχαμε να πούμε και πολλά τα τελευταία χρόνια μιας και δεν κάνει ιδιαίτερες ή εξεζητημένες δημόσιες εμφανίσεις. Μέχρι σήμερα. Η Cox αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της. Όχι δεν είναι άλλη μία star που μπήκε στο bob club. Αντιθέτως, απέκτησε ένα τέλειο hair look ακολουθώντας την τάση που αγαπούν τα μοντέλα και τα fashion girls. Ζήτησε από τον κομμωτή της ένα υπέροχο και super μοντέρνο shag. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις 13 Σεπ, 2019 στις 8:13 πμ PDT

Υπεύθυνος για το shag της Cox είναι ο celebrity hairstylist George Northwood. Πρόκειται για τον Άγγλο διάσημο κομμωτή που επιμελείται τα μαλλιά της Alexa Chung αλλά κι εκείνος που δημιούργησε το εμβληματικό νυφικό updo της Meghan Markle. 

Το shag της Courtney Cox έχει αρκετές ασυμμετρίες που ξεκινούν από το ύψος του πηγουνιού και  curtain bansg που του χαρίζουν ένα retro, 60’s ύφος. Εκτός από το κούρεμα ο Noerthwood άλλαξε και το χρώμα της Cox. Διακριτικά χαρίζοντας όμως μια τέλεια ένταση με highlights στο χρώμα της καραμέλας που είναι το μεγαλύτερο trend αυτή τη στιγμή. Μην ξεχνάτε πως το ίδιο ακριβώς έκανε τόσο η Kate Middleton όσο και η Beyonce τελευταία.

H Cox λοιπόν αποφάσισε να ακολουθήσει τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και η αλήθεια είναι πως το νέο της look της ταιριάζει πολύ και την ανανέωσε. Κάτι που είχε ανάγκη.

Αν λοιπόν είστε έτοιμες για μία αλλαγή ξεχάστε το bob. Το shag είναι εκείνο που θα συζητηθεί πολύ τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

To νέο hair look της Kristen Stewart της χαρίζει τον τίτλο της πιο cool παρουσίας στο κόκκινο χαλί

3+1 μαθήματα ομορφιάς από τα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη

Keywords
Τυχαία Θέματα