Η Elle Fanning σου δείχνει με τη νέα της εμφάνιση πώς μπορείς να εντυπωσιάσεις σε ένα πάρτι!

Η Elle Fanning ξέρει πώς να μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Η νεαρή και άκρως γοητευτική ηθοποιός πήγε πρόσφατα στα SiriusXM studios και έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο look της.

Η Elle Fanning επέλεξε total white look που αποτελούνταν από ασύμμετρη φούστα Louiza Babourvan και λευκό

top με puffy sleeves. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το αγγελικό look της με σανδάλια με λεπτομέρειες από πούπουλα του brand Brother Vellies.

Tα παπούτσια της Elle ήταν διαφανή ενώ η ίδια επέλεξε να βάψει τα νύχια της κόκκινα για να δημιουργήσει μια ωραία αντίθεση. Τα clear shoes, όπως τα αποκαλούν, είναι μεγάλη τάση της άνοιξης και θα τα βρεις εύκολα σε πολλά καταστήματα αλλά και online. Προτίμησε ένα ζευγάρι mules που θα ευαχριστηθείς να φοράς ξανά και ξανά καθώς αυτά τα παπούτσια ταιριάζουν με κάθε σύνολο και συνδυάζονται με κάθε χρώμα.

Η Elle Fanning είναι μια πολύ εντυπωσιακή προσωπικότητα. Είναι ήρεμη, πολύ ταλαντούχα και δεν επηρρεάζεται καθόλου από τα πρότυπα του Hollywood που θέλουν τις γυναίκες να δείχνουν σχεδόν ψεύτικες, μαυρισμένες και πολύ εντυπωσιακές και απρόσιτες. Η ίδια έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά που την αναδεικνύει πάντα με τον πιο όμορφο τρόπο γι’αυτό και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε συνέχεια.

Είναι πολύ σημαντικό πράγμα για μια γυναίκα να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να ανακαλύψει όλα αυτά τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή και όμορφη. Προσπαθήστε να βρείτε και εσείς τι είναι αυτό πάνω σας που είναι το δυνατό σας σημείο, αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά και νιώστε όμορφα με την εικόνα σας. Θα δείτε πως όταν νιώσετε όμορφα θα μπορείτε στη συνέχεια να κατακτήσετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Διαβάστε ακόμα:Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσιάζει με φλοράλ φόρεμα στο YFSF (φωτό)

Μαύρο blazer! Δες πως το φορούν οι fashionistas αυτή την Άνοιξη!

Γνωστό περιοδικό της Νέας Υόρκης αποθεώνει τον Vassilis Zoulias- Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για τους Έλληνες δημοσιογράφους

Keywords
Τυχαία Θέματα