Η Georgia May Jagger άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και κούρεμα υιοθετώντας τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Η Georgia May Jagger είναι νεαρή, χαριτωμένη, γλυκιά και n fashion. Επίσης ακολουθεί την καριέρα της μητέρας της στο χώρο του modeling με αποτέλεσμα να μην έχει συχνά τη δυνατότητα να κάνει δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της. Παρ’ όλα αυτά ως ατίθασο νιάτο τόλμησε να κόψει και να βάψει τα μαλλιά της ακολουθώντας τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Πρόκειται για το παστέλ και το shag.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) στις 23 Ιούλ, 2018 στις 4:05 πμ PDT

Στις αρχές κιόλας του Καλοκαιριού η Jagger έκοψε τα μαλλιά της σε shag και τα έβαψε μοβ! Αποχωρίστηκε δηλαδή το ξανθό που είχε τον τελευταίο καιρό αλλά και τις κομψές αφέλειες. Φρόντισε να το αποκαλύψει η ίδια ανεβάζοντας μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπεύθυνος για το νέο look της Georgia είναι ο celebrity hair expert Alex Bronswell ο οποίος άφησε τις ρίζες σκούρες δημιουργώντας μια εξεζητημένη αντίθεση που πολύ της ταιριάζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) στις 31 Μάι, 2019 στις 9:07 πμ PDT

Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει τέλεια με την ανοιχτή επιδερμίδα της αλλά και την απόχρωση των ματιών της ενώ το shag κολακεύει το σχήμα του προσώπου της. Και όπως καταλαβαίνετε είναι μια τέλεια ιδέα για τα millenial girls!

Διαβάστε ακόμη:

Τα πινέλα μακιγιάζ που πραγματικά χρειάζεστε και ο τρόπος να τα χρησιμοποιείτε πάντα σωστά

Meghan, Rosie και Zoe έχουν εμμονή με το ίδιο cult προϊόν λάμψης και κάλυψης!

Keywords
Τυχαία Θέματα