Η Irina Shayk και η Stella Maxwell έκαναν τα ωραιότερα party looks που πρέπει να αντιγράψετε asap

H Irina Shayk και η Stella Maxwell είναι κολλητές φίλες και συχνά εμφανίζονται παρέα τόσο στις πασαρέλες όσο και σε βραδινές εξόδους. Ο φακός τις συνέλαβε στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση και ήταν πραγματικά εντυπωσιακές με make up looks γιορτινά και τέλεια. Όπως καταλαβαίνετε και οι δύο στάθηκαν πηγή έμπνευσης αφού είχαν τόσο στο make up όσο και στο haisrtyling όλες τις τάσεις της σεζόν μαζεμένες.

H Stella Maxwell

ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή. Επέλεξε μια ατημέλητη fishtale πλεξούδα στο πλάι και μακιγιάζ σε μπεζ ροζ τόνους που άπλωσε σε ζυγωματικά και χείλη. Στο εσωτερική γωνία του ματιού άπλωσε μια λευκή ιριδίζουσα σκιά (μια τάση που επικράτησε τη φετινή σεζόν) χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο λάμψη στο βλέμμα ενώ η επιδερμίδα της ήταν ματ και υπέροχη.

Από τη άλλη η Ιrina Shayk ήταν εξίσου λαμπερή με look άκρως γιορτινό κατάλληλο για τις μέρες των Χριστουγέννων. Όσο αφορά το hair look ακολούθησε το επιμελώς ατημέλητο ύφος της Maxwell και έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε κότσο αφήνοντας δύο τούφες ελεύθερες να αγγίζουν το πρόσωπο της. Η επιδερμίδα της απέκτησε λάμψη με τη βοήθεια του highlighter που άπλωσε τόσο στα ζυγωματικά όσο και στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Τόνισε τα μάτια με μία απαλή γκρι σκιά και έδωσε έμφαση στα χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν.

Αν θέλετε να ακολουθήστε το look των super models τις φετινές γιορτές μπορείτε μόνες στο σπίτι αρκεί να έχετε τα κατάλληλα προϊόντα όπως την πούδρα που θα χαρίσει έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα αλλά και μια παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις που θα τονίσουν το βλέμμα τόσο όσο. Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα μια καλή επιλογή ειδικά όταν συνδυάζετε με nude look στα μάτια και επιδερμίδα τέλεια και λαμπερή.

Chanel Le Lion De Chanel Illuminating Powder

Dior Backstage Eyeshadow Palette Cool

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλύτερες CC Cream ever

O make up artist της Meghan Markle προτείνει το γιορτινό μακιγιάζ και είναι οικονομικό και τέλειο

Keywords
Τυχαία Θέματα