Η Kate Middleton εντυπωσιάζει στη νέα της εμφάνιση με τιρκουάζ μάξι φόρεμα!

Η Kate Middleton είναι η αγαπημένη γαλαζοαίματη της Βρετανίας και ο κόσμος δείχνει να τη λατρεύει απεριόριστα. Κάθε της εμφάνιση γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και ό,τι φοράει ξεπουλάει σε δευτερόλεπτα. Οι σχεδιαστές τη λατρεύουν επίσης και οι περισσότεροι ανυπομονούν να τη δουν να φοράει κάποιο ρούχο τους.

The Look

Πριν λίγες ώρες η Δούκισσα

του Cambridge έκανε μια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, και κατάφερε να κερδίσει και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της με το υπέροχο στιλ της.

Η Kate Middleton φόρεσε ένα τιρκουάζ μάξι φόρεμα του brand ARoss Girl x Soler και πήγε στο Aga Khan Centre. Η Kate συνδύασε το φόρεμά της με πράσινες γόβες, πράσινη ζών, εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια και πράσινο clutch.

H Kate χτένισε τα μαλλιά της στο αγαπημένο της ανέμελο hair look και βάφτηκε σε φυσικούς τόνους όπως συνηθίζει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε!

Η Kate Middleton έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη συγκεκριμένη απόχρωση που είχε το φόρεμά της και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει αυτό το χρώμα σε επίσημες εμφανίσεις της. Άλλωστε αποχρώσεις όπως το τιρκουάζ, το πράσινο και το θαλασσί ταιριάζουν ιδιαίτερα στις πιο μελαχρινές γυναίκες.

© Max Mumby/Indigo / Getty Images / Ideal Image

Όσο για τον Πρίγκιπα William, παρόλο που η προσοχή ήταν στραμένη πάνω στη σύζυγό του ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα κομψός με μπλε ανοιχτό κοστούμι και ασορτί μπλε γραβάτα.

© Jeff Spicer / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Τα πιο ωραία looks για μέσα και έξω από το σπίτι-Ιδέες που θα σε εμπνεύσουν για να ανανεωθείς  (VIDEO)

H Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle έκανε 6 ακόμα εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ταξίδι της στην Αφρική!- Δες όλα τα outfits που υιοθέτησε η Δούκισσα του Sussex

PFW: 10 trends που ξεχωρίσαμε στο υπέροχο show του οίκου Valentino- Θα τα λατρέψεις και θα θέλεις να τα υιοθετήσεις ASAP

Keywords
Τυχαία Θέματα