Η Katie Holmes έχει ραγάδες και είναι υπερήφανη γι’ αυτές

Η Katie Holmes εξελίσσεται σε fashion icon τον τελευταίο καιρό. Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της τα looks που υιοθετεί μας απασχολούν και μας εμπνέουν. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα φωτογραφήθηκε για την Vogue Αυστραλίας και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στιγμιότυπα από τα παρασκήνια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός

από τις δημιουργίες γνωστών οίκων αλλά και το τέλειο beauty look οι θαυμαστές της εντυπωσιάστηκαν για έναν ακόμη λόγο: Η Holmes αποκάλυψε τις ραγάδες στην κοιλιά της αφού επέλεξε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες χωρίς ρετούς. Απενεχοποιημένη και χαλαρή, η 40χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό της με όλες εμάς δηλώνοντας υπερήφανη για τις συγκεκριμένες μικρές ατέλειες στο σώμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις 17 Νοέ, 2019 στις 7:26 μμ PST

Η φωτογραφία συγκέντρωσε 80.000 likes. Πολλά ήταν και τα σχόλια, κυρίως από γυναίκες που την ευχαριστούσαν για την ειλικρίνεια της αλλά κι άλλες που τη θεώρησαν γενναία αφού οι ίδιες πάντα ντρεπόντουσαν για τις ραγάδες τους.

Τα σημάδια δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της και είναι κάτι που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες. Αυτός είναι ο λόγος που η Holmes είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη αφού της θυμίζει την πιο σημαντική περίοδο της ζωής της και είναι συνδεδεμένες με την 13χρονη κόρη της Suri.

H Holmes ακολούθησε με αυτή την κίνηση ότι ξεκίνησαν πριν από καιρό stars όπως η Ashley Graham, Chrissy Teigen και Hillary Duff που μάχονται ενάντια στα standards της ομορφιάς που έχει δημιουργήσει η βιομηχανία της μόδας. Ναι, και οι stars έχουν κυτταρίτιδα, χαλάρωση και ραγάδες όπως και όλες εμείς. Δεν είναι άψογες, ούτε μπορούν να αποφύγουν τα σημάδια που δημιουργεί η εγκυμοσύνη αλλά και το πέρασμα του χρόνου.

Ναι, για εκείνες είναι ίσως πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουν τη φθορά και τις ατέλειες γιατί η εικόνα τους είναι πολύ σημαντική. Παρ’ όλα αυτά οι περισσότερες πλέον θέλουν να αποκαλύπτουν τη γήινη πλευρά τους ώστε να βοηθήσουν τις απλές γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους.

Διαβάστε ακόμη:

Οι κρέμες χεριών που θα χρειαστείτε το επόμενο διάστημα!

Halsey: Το νέο beauty icon μέσα σε ένα μήνα έκανε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα