Η Kim Kardashian ετοιμάζεται να αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της και ζητάει τη γνώμη των followers

Η Kim Kardashian έχει εμμονή με τα μαλλιά της και τις δραματικές αλλαγές. Επίσης αγαπάει πολύ τα extensions και τις περούκες. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχει επιλέξει τον hairstylist Chris Appleton που είναι ο expert με τη μεγαλύτερη συλλογή (περουκών) στο Hollywood.

Η Kim αλλάζει και το χρώμα

στα μαλλιά της σχετικά συχνά αν και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να καταλάβουμε πότε βάφει τα μαλλιά της και πότε φορά περούκα. Παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα τολμηρή όσον αφορά στις αλλαγές στο hair look.

Αυτή την περίοδο μένει σπίτι όπως όλοι μας. Φυσικά, φροντίζει να ενημερώνει τους εκατομμύρια followers στον Instagram για την καθημερινότητα της αλλά και όλα όσα την απασχολούν και την προβληματίζουν. Ένα λοιπόν από αυτά είναι και τα μαλλιά της. Αποκάλυψε μάλιστα πως τον τελευταίο καιρό δεν τα ταλαιπωρεί μιας και δεν έχει επίσημες εμφανίσεις και φυσικά αποφεύγει να βγαίνει από το σπίτι. 

Σχολίασε λοιπόν πως μετά την καραντίνα τα μαλλιά της θα είναι υγιή ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στην απόχρωση της πλατίνας δηλώνοντας πως σκέφτεται να τα βάψει και πάλι ξανθά. Είναι κάτι που κάνει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Από το ξανθό στο φυσικό καστανό και πάει λέγοντας. Ο Appleton μάλιστα σχολίασε κάτω από τη δήλωση της Kim “Ξέρεις τη δική μου απάντηση”. Προφανώς συμφωνεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 29 Μάρ, 2020 στις 1:05 μμ PDT

Όσον αφορά στους θαυμαστές της, αν κρίνουμε από τα σχόλια, την προτιμούν κι εκείνοι ξανθιά. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως μόλις λήξει η καραντίνα ή και νωρίτερα θα δούμε και πάλι την Kim με νέο χρώμα. Μέχρι τότε μπορεί να δοκιμάζει περούκες για να καταλήξει στην απόχρωση.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως η επιδερμίδα σας είναι στρεσαρισμένη; Δείτε πως θα το αντιμετωπίσετε

Η celebrity make up artist Katie Jane Hughes αποκαλύπτει επιτέλους το μυστικό για το εμβληματικό της winged liner (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα