Η Kim Kardashian λάνσαρε νέο κραγιόν και όχι δεν είναι nude

Η Kim Kardashian όπως όλες ξέρουμε αγαπάει τα hair extensions, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, το contouring και κυρίως τα nude κραγιόν. Αν και είναι σε όλα της υπερβολική επιμένει να κρατά τα χείλη της σε γήινες αποχρώσεις και σχεδόν πάντα γυαλιστερά. Η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν.

Τα νέα της λανσαρίσματα είχαν να κάνουν περισσότερο με λάμψεις στο πρόσωπο

και glitter. Έγιναν μέσα στα Χριστούγεννα βέβαια οπότε ήταν απόλυτο φυσιολογικό. Φυσικά είχαν και κραγιόν σε ροδακινί και ροζ τόνους.

Δεν πρόλαβε λοιπόν να έρθει η νέα χρονιά και λανσάρει ένα ακόμη προϊόν. Πρόκειται για ένα κραγιόν που είναι κόκκινο! Ένα χρώμα που σπάνια επιλέγει η Kardashian. Ίσως επειδή θέλει να τονίζει τα μάτια και όχι τα χείλη. Ήρθε η ώρα όμως να το δούμε και αυτό. Εννοείται ότι το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα με μια εντυπωσιακή φωτογραφία όπου εκτός από τα κατακόκκινα χείλη της αποκαλύπτει και διαφορετικά σημεία του σώματος αφού είναι μέσα σε μια μπανιέρα με ένα λευκό βρεγμένο φανελάκι που δεν κρύβει και πολλά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 17 Ιαν, 2019 στις 3:02 μμ PST

Το κόκκινο κραγιόν έχει βελούδινο φινίρισμα και το έχει συνδυάσει με smoky eye και wet slicked back hair look.

To κραγιόν είναι ιδιαίτερα οικονομικό και λανσάρεται μαζί με το αντίστοιχο μολύβι χειλιών στις 23 Ιανουαρίου. Αν θέλετε να το αποκτήσετε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και μάλλον τα πρέπει να βιαστείτε γιατί γνωρίζετε τι συμβαίνει. Λίγες μόνο ώρες αρκούν για να γίνει sold out.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 18 Ιαν, 2019 στις 10:14 πμ PST

Η Kim έχει έναν μαγικό τρόπο να προκαλεί αλλά και να προτείνει-λανσάρει προϊόντα που δεν θεωρούνται hugh trend αλλά παρ’ όλα αυτά να εξαντλούνται μέσα σε μερικές ώρες. Είπαμε ότι έχει απίστευτη ομάδα στο πλάι της που την κατευθύνει σωστά. Φυσικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι των social και η ίδια αφού ακόμα και ένα κόκκινο κραγιόν με την υπογραφή της γίνεται είδηση από τη μία πλευρά του πλανήτη μέχρι την άλλη.

Διαβάστε ακόμη:

Μια σειρά μακιγιάζ που μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στο γυμναστήριο

Τα ωραιότερα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα