Η Lilly Rose Depp ξέρει τα μυστικά της ομορφιάς και της κομψότητας και δεν τα κρατά για τον εαυτό της

Η Lily Rose Depp γεννήθηκε για να γίνει το κορίτσι της Chanel. Σαν να ήταν προκαθορισμένο. Και έγινε φυσικά το πρόσωπο του αρώματος No 5 L’Eau ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, Vanessa Paradis, η οποία πρωταγωνιστούσε στις καμπάνιες των αρωμάτων του brand το 1991.

Σε συνέντευξη της η Depp μίλησε για τα πάντα και κυρίως για όλα όσα έμαθε από τη μητέρα αλλά από τον σπουδαίο Karl Lagerfeld για την ομορφιά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις 8 Μάρ, 2017 στις 12:44 πμ PST

Οι πρώτες της αναμνήσεις ήταν Chanel αφού από μικρή άνοιγε την ντουλάπα της μητέρας της και δοκίμαζε τα ρούχα και παπούτσια της. Είναι το πρώτο πράγμα που θυμάται από τότε που φορούσε πάνες ακόμα.

Μάλιστα υπάρχει πράγματι φωτογραφία της που το αποδεικνύει. Τo ίδιο της συμβαίνει και με τα αρώματα αφού τόσο η μητέρα της όσο και η γιαγιά της φορούσαν το Νο 5.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις 16 Φεβ, 2018 στις 12:49 μμ PST

Μιλώντας για τον Lagerfeld συγκινείται αφού είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει από τότε που ήταν 8 χρονών. Τον σέβεται απεριόριστα και νοιώθει απίστευτα τυχερή που δουλεύει μαζί του.

Οι συμβουλές της μητέρας της όσο αφορά την ομορφιά ήταν για τα βασικά βήματα όπως ο σωστός καθαρισμός ειδικά όταν φοράει make up. Και είναι αστείο όπως τονίζει γιατί της άρεσε να μακιγιάρεται από μικρή και ειδικά στο σχολείο. Η πρώτη φορά όμως που της το επέτρεψε η Paradis ήταν στα 13 της όταν μάλιστα της έκανε στα γενέθλια της ένα πορτοκαλί νεσεσέρ γεμάτο προϊόντα μακιγιάζ. Ένιωσε ότι ήρθε η στιγμή επιτέλους να γίνει μια μικρή κυρία.

Σχετικά με την περιποίηση προσώπου δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ και φροντίζει να είναι πάντα η επιδερμίδα της καθαρή και σωστά ενυδατωμένη. Θεωρεί ότι κάθε γυναίκα πρέπει να καταλαβαίνει τις ανάγκες της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας προϊόντα που είναι κατάλληλα για την επιδερμίδα της. Αγαπάει τη μάσκα ματιών Chanel Le Lift eye masks την οποία φοράει παγωμένη συνήθως πριν από κάποιο σημαντικό event αφού απομακρύνει τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους.

Το μακιγιάζ της είναι διακριτικό αφού καθημερινά φοράει μόνο κονσίλερ, λίγο ρουζ και ένα nude λιπ γκλος. Κάποιες φορές όταν θέλει να τονίσει τα μάτια της κάνει περίγραμμα με ένα μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) στις 15 Αύγ, 2018 στις 9:27 πμ PDT

Δεν βάφει τα μαλλιά της τα οποία είναι πολύ λεπτά οπότε αποφεύγει να χρησιμοποιεί προϊόντα styling ώστε να μην τα ταλαιπωρεί. Για να τους χαρίσει θρέψη και δύναμη απλώνει λάδι καρύδας λίγο πριν κοιμηθεί. Άλλωστε με τόσο φορμάρισμα στις φωτογραφήσεις και τα shows πρέπει να τα φροντίζει και να τα προστατεύει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα lip looks που θα σας μεταμορφώσουν σε Christmas Queens!

Οι ωραιότερες μοβ σκιές της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα