Η Miley Cyrus γιόρτασε τα γενέθλια της με νέο κούρεμα -Της το έκανε η μαμά της στο μπάνιο του πατρικού της!

Η Miley Cyrus πέρασε μια πολύ έντονη χρονιά αλλά δεν πτοείται. Αντιθέτως, δείχνει πως έχει τον τρόπο να ξεπερνά εύκολα τις δυσκολίες και να μη δίνει σημασία σε όσα ακούγονται και γράφονται. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι με τη μητέρα της, τον νέο αγαπημένο της και με νέο hair look.

Η Miley μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, τις οικογενειακές στιγμές ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη γιορτή αλλά και ένα video

που δείχνει τη μητέρα της να την κουρεύει στο μπάνιο. Κάτω από το video μάλιστα έγραψε: “το κούρεμα των γενεθλίων από την @tishsyrus” με hastag #make27PunkAgain.

H μητέρα της ανέβασε το ίδιο video αλλά με διαφορετικά σχόλια. Απ’ ότι φαίνεται το κούρεμα στο σπίτι είναι το νέο trend την Evangeline Lily που ξύρισε τα μαλλιά της και φυσικά το αποκάλυψε σε όλους εμάς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επίσης. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tish Cyrus (@tishcyrus) στις 23 Νοέ, 2019 στις 3:25 μμ PST

Η Cyrus αμέσως μετά το κούρεμα έσβησε τα κεράκια της ροζ τούρτας στο πλάι του νέου της boyfriend, Cody Simpson και παράλληλα αποκάλυψε το νέο της hair look. Η αλλαγή δεν είναι δραματική, απλά η μαμά Cyrus έκοψε μερικά εκατοστά στις άκρες των μαλλιών. Οι αφέλειες παρέμειναν στη θέση τους απ’ ότι είδαμε.

Για την ιστορία έχουμε να σας πούμε πως η Miley ξεκίνησε να βγαίνει με τον Cody τον περασμένο Οκτώβριο. Παρά το γεγονός πως εκείνος ζει στη Los Angeles κατάφερε να είναι κοντά στην αγαπημένη τους την ημέρα των γενεθλίων της στο πατρικό της σπίτι στο Tennessee.

H Miley συνεχίζει να εντυπωσιάζει πάντως με τη ζωή και τις εμφανίσεις της και μάλιστα δείχνει να το απολαμβάνει. Ίσως είναι όλα μέρος του παιχνιδιού και της δημοσιότητας. Εμείς θέλουμε να τις ευχηθούμε χρόνια πολλά και με γεια το νέο της κούρεμα από τα χέρια της μητέρας της.

Περιμένουμε την επόμενη εμφάνιση της με την οποία σίγουρα θα ασχοληθούμε.

Διαβάστε ακόμη:

American Music Awards: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Camila Cabello δύο από τα ωραιότερα hairstyles των AMAs

Keywords
Τυχαία Θέματα