Η Taylor Swift υιοθέτησε το θρυλικό κούρεμα των 70’s και πρέπει να το δείτε γιατί θα συζητηθεί πολύ την επόμενη σεζόν

Η Taylor Swift ζει μια πολύ δημιουργική περίοδο. Επανέρχεται στο προσκήνιο δυναμικά και super ανανεωμένη. Και πολύ μας αρέσει. Πάντα της είχαμε αδυναμία αλλά τώρα έχουμε έναν ακόμη λόγο.Πρόκειται για το νέο της κούρεμα που είναι μια ωδή στα 70’s και θα συζητηθεί πολύ. Και κάτι ακόμη: Θα το δούμε παντού την επόμενη

σεζόν. 

Η Swift τον τελευταίο καιρό “έπαιξε” πολύ με τα μαλλιά της αφού αρχικά τα έβαψε hot pink και στη συνέχεια pastel blue dip dye. Και τα τα δύο μεγάλα trends της περασμένης άνοιξης. Και τώρα εμφανίζεται στο τελευταίο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue (επιβάλλεται να σας πούμε ότι είναι το σημαντικότερο τεύχος της χρονιάς) με το ωραιότερο κούρεμα ever: Ένα εμβληματικό shag. Το κούρεμα που έχουμε συνδέσει με όλες τις stars των 70’s και πριν από μερικούς μήνες το είδαμε σε μερικά από τα διασημότερα μοντέλα. Ένα look που έχει αφήσει ιστορία και κολακεύει σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου.

Η Swift υιοθέτησε τη μοντέρνα του εκδοχή βέβαια και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο celebrity hairstylist Christiaan ο οποίος δημιούργησε ένα haircut με ασυμμετρίες, τέλεια κίνηση, feathered αφέλειες και πολύ όγκο. Παράλληλα άλλαξε και το χρώμα. Όχι, δεν έκανε κάποια δραματική αλλαγή αλλά είναι πιο φωτεινό με icy blonde πινελιές ξεφεύγοντας από το κλασικό χρυσό που είχε τον τελευταίο καιρό.

Συνδύασε το τέλειο look της με ένα Louis Vuitton jumpsuit που μας παραπέμπει στην Debby Harry ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το 70’s look.

To συγκεκριμένο κούρεμα θα είναι big hit το φθινόπωρο που έρχεται. Αν λοιπόν μετά τις διακοπές θέλετε μεν μια αλλαγή αλλά δεν σκέφτεστε να πάρετε μέρος στο bob-lob clun το shag είναι ότι ωραιότερο. Είναι ρετρό αλλά και rock μαζί, δροσερό και μοντέρνο. Κατάλληλο για εσάς που θέλετε έξτρα όγκο και σας αρέσουν οι ασυμμετρίες. Και η αλήθεια είναι πως θα νοιώθετε σαν rock star.

Διαβάστε ακόμη:

Αν αγαπάτε τα Japanese Anime πρέπει να δείτε το nail look της Jordyn Woods

Tο νέο χρώμα στα μαλλιά της Lea Michele θα σας πείσει να βάψετε τα μαλλιά σας αμέσως μετά τις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα