Η αγαπημένη εσάνς της Cara Delevingne αιχμαλωτίζει ολόκληρη την Άνοιξη μέσα σ’ ένα chic μπουκάλι

Την Cara Delevingne πολύ την αγαπάμε. Όχι μόνο επειδή είναι beauty icon αλλά και γιατί είναι ριζοσπαστική. Δεν ακολουθεί τους κανόνες, φτιάχνει δικούς της. Είναι τολμηρή. Ακόμη κι αν πρόκειται να παρευρεθεί σε έναν βασιλικό γάμο θα το κάνει με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο. Όσο αφορά τo beauty θα κόψει τα μακριά, υπέροχα μαλλιά της με την ίδια ευκολία που θα τα βάψει icy blonde.

Θα εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ

αποδεικνύοντας ότι είναι απενεχοποιημένη αλλά δεν θα αποχωριστεί ποτέ το αγαπημένο της άρωμα. Άλλωστε είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του. Έτσι το γνώρισε και το αγάπησε.

Πρόκειται για το Her Blossom του Οίκου Burberry. Τη νέα gourmand εκδοχή του αυθεντικού Eau de Parfum, με νότες από έντονο δαμάσκηνο. Ένα ελαφρύς και εκλεπτυσμένος συνδυασμός από ανθισμένα λουλούδια και δροσερά πέταλα, που αιχμαλωτίζει το πνεύμα του Λονδίνου την άνοιξη.

Το Burberry Her Blossom, είναι μια δημιουργία του master perfumer Francis Kurkdjian και ξεδιπλώνει νότες από μανταρίνι και Pink Peppercorn μέσα από άνθη δαμάσκηνου και παιώνιας. Στις νότες βάσεις, το σανδαλόξυλο με το musk προσδίδουν ιδιαίτερη θέρμη και ένταση στο ελαφρύ, φρουτώδες άρωμα.

“Το Burberry Her Eau de Toilette, αντλεί την έμπνευσή του από τα πάρκα του Λονδίνου την άνοιξη. Ο συνδυασμός ανθών από δαμάσκηνα, νότες κίτρου και εκλεπτυσμένα πέταλα παιώνιας δημιουργεί μια απροσδόκητη φλοράλ αύρα καθώς η αίσθηση σανδαλόξυλου και musk προστίθενται στην ελκυστική αυτή εκδοχή της διακριτικής θηλυκότητας” τονίζει ο Francis Kurkdjian.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Cara Delevingne, που ενσαρκώνει το δυναμικό Λονδρέζικο πνεύμα. Για την ιδανική απόδοση του Her, ο Juergen Teller αποτυπώνει την Cara σε μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα γύρω από την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Λονδίνο, την άνοιξη. Εξερευνώντας ηλιόλουστα πάρκα και ανθισμένα μονοπάτια, η Cara μυείται σε εκείνα τα στοιχεία της φύσης που συνθέτουν το άρωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Beyonce έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever!

Οι μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης σεζόν είναι αφιερωμένες στα 80’s: Big hair και χρωματιστό μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα