Η αλογοουρά της Rihanna είναι ένα όνειρο και πρέπει να την αντιγράψετε asap

H Rihanna αγαπά τα περίτεχνα χτενίσματα και τα εξεζητημένα make up looks. Είναι ο λόγος άλλωστε που δημιούργησε τη δική σειρά μακιγιάζ και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν λανσάρει και προϊόντα μαλλιών και μάλιστα άμεσα.

Σε όλες τις εμφανίσεις το beauty look της είναι ιδιαίτερο και με λεπτομέρειες που μας αφήνουν άφωνες. Όπως για παράδειγμα στην τελευταία της στην απονομή βραβείων NAACP

Image Awards όπου είχε ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Η RiRi μάζεψε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά. Ως εδώ όλα καλά και απλά. Το twist όμως που δημιούργησε ο hairtylist Yusef Williams ήταν στ’ αλήθεια ονειρεμένο. Για την ακρίβεια, ο Williams μάζεψε τα μαλλιά της Rihanna σε μια sleek αλογοουρά την οποία “στόλισε” με δύο πλεξούδες. Μία στην αριστερή πλευρά και μία στη δεξιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yusef (@yusefhairnyc) στις 23 Φεβ, 2020 στις 9:51 πμ PST

Ο hairstylists μάλιστα αποκάλυψε πως αφού προηγουμένως είδε τη δημιουργία που θα φορούσε η Rihanna αποφάσισε να ενσωματώσει τις πλεξούδες μέσα στην αυστηρή και sleek αλογοουρά χαρίζοντας ένα twist που θα συζητηθεί. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να δώσει μια cool πινελιά στο χτένισμα.

Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να αντιγράψετε το hair look της Rihanna και μάλιστα άμεσα. Τι λέτε για το τριήμερο που έρχεται;

Κεντρική photo: Robin L. Marshall/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Οι ήρωες του Disney εμπνέουν τους nail artists και το αποτέλεσμα πρέπει να το δείτε

Το αγαπημένο hairstyle της Irina Shayk θα σας σώσει τα πρωινά που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα

Keywords
Τυχαία Θέματα