Η Αγγελική Δαλιάνη αποκαλύπτει: Πως ανακοίνωσε στον Μάνο Παπαγιάννη τη δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, η Αγγελική Δαλιάνη βρέθηκε στο Πρω1νό και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την εγκυμοσύνη της. Η όμορφη ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η Αγγελική μιλώντας στη Φαίη εξομολογήθηκε: «Είναι σαν να το περνάω πρώτη φορά! Και ο Μάνος… Δεν το περίμενα κι ας το έχει ξαναπεράσει με τη Λυδία»!

Το ζευγάρι έχει άλλη μια κόρη 8 χρονών που είναι ενθουσιασμένη με

τον ερχομό του νέου μωρού στο σπίτι καθώς ήταν κάτι, που όπως αποκάλυψε και η γνωστή ηθοποιός, «το ζήτησε δώρο από τον Άγιο Βασίλη»! Με το σύζυγο της, μας έχουν συνηθίσει στα παιχνίδια και τις φάρσες μεταξύ τους! Πως του αποκάλυψε όμως την εγκυμοσύνη της;

«Του το είπα απλά. Γελούσα… Του λέω φάει γιατί έτρωγε ένα σουβλάκι και του λέω “Φάτο πρώτα γιατί θα σου κοπεί ή όρεξη μετά”. Του το είπα και μου λέει “Α ναι; Όλα καλά.”», εξηγεί ενώ αποκαλύπτει πως άργησε πολύ να το συνειδητοποιήσει!

Δείτε το βίντεο:

The post Η Αγγελική Δαλιάνη αποκαλύπτει: Πως ανακοίνωσε στον Μάνο Παπαγιάννη τη δεύτερη εγκυμοσύνη της; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα