Η απίστευτη μεταμόρφωση της Μαρίας Οικονόμου με τις θεραπείες της Κλινικής Δέρματος και Υγείας, ΕΟΝΙΑ!

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης στο Πρω1νό επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε την 4η μεταμόρφωση για φέτος, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Αναλυτικά η τηλεθεάτρια Μαρία Οικονόμου θέλησε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της και έτσι απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της. Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους, όμως πολύτιμος σύμμαχος αυτής της θεαματικής αλλαγής ήταν φυσικά η Κλινική Δέρματος και Υγείας EΟΝΙΑ και οι θεραπείες της, Δερμοαπόξεση Diamante, Κρυολιπόλιση και Κρουστικός Υπέρηχος.
Ας τις δούμε όλες αναλυτικά.

Η θεραπεία Δερμοαπόξεση Diamante υπόσχεται λεία όψη και λαμπερό πρόσωπο άμεσα. Οι διχρωμίες και οι κηλίδες απαλύνονται σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια, το δέρμα ενυδατώνεται, τα σημάδια φωτογήρανσης αναστρέφονται, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το δέρμα αποκτά λεία και λαμπερή όψη ξανά.

Εφαρμόζεται με ειδική κεφαλή που καλύπτεται στο άκρο της από ρινίσματα αληθινού διαμαντιού, κάνοντας παράλληλα δερμοαπόξεση και αναρρόφηση σε όλες τις επιφάνειες εφαρμογής. Έτσι αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου. Το δέρμα αλλάζει όψη, γίνεται λαμπερό και υγιές, οι πόροι φαίνονται λιγότερο.

Η κρυολιπόλυση αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος αποτελεσματικά και μόνιμα, διώχνοντας το περιττό λίπος από το σώμα που ως γνωστόν συσσωρεύεται σε κοιλιά, γλουτούς, περιφέρεια μέσης και βραχίονες. Το σημαντικό είναι πως είναι ανώδυνη και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Τώρα πια το καλοσχηματισμένο σώμα, χωρίς τοπικό πάχος, γίνεται εύκολη υπόθεση. Αποκλειστικά στο Eonia.

Τέλος, ο κρουστικός υπέρηχος ή Shock Wave είναι η αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς που εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση.

Με τη βοήθειά του η κυτταρίτιδα βελτιώνεται, το τοπικό πάχος περιορίζεται και η επιδερμική χαλάρωση μειώνεται. Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκπληκτική μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας, ακούγοντας παράλληλα όλα όσα είπε η Θεοδώρα Βαρσάμη, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ΕΟΝΙΑ.

Επισκεφτείτε και την κλινική δέρματος και υγείας EONIA και δείτε το πρόσωπο και το σώμα σας να αλλάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα