Η απόλυτη τάση του χειμώνα: Δώσε όγκο στα μανίκια σου όπως κάνουν οι top fashionistas

H αγαπημένη ηθοποιός Emily Blunt έκανε μια παραμυθένια εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Mary Poppins Returns. Η star φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Yanina Couture με εντυπωσιακά μεγάλα φουσκωτά μανίκια. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με statement σκουλαρίκια και έναν ατημέλητο κότσο.

Tα φουσκωτά μανίκια είναι μεγάλη τάση του χειμώνα τόσο στα βραδινά και επίσημα

looks όσο και στις πιο casual εμφανίσεις. Πολλοί σχεδιαστές τόλμησαν να λανσάρουν looks με φουσκωτά μανίκια, μια τάση που επιστρέφει δυναμικά από τα 80’s.

Πολλές fashionistas έχουν ήδη δοκιμάσει αυτή την τάση στην καθημερινότητά τους και μας δίνουν ιδέες για να την υιοθετήσουμε κι εμείς.

#1. Ένα σατέν πουκάμισο σε πετρόλ χρώμα ή μια μπλούζα σε μίνιμαλ γραμμή είναι ιδανική λύση για τέλειο office look ή ακόμα και για τις πιο βραδινές εμφανίσεις σου.

#2. Αν έχεις αδυναμία στα crop tops χειμώνα καλοκαίρι, τότε μπορείς να τα συνδυάσεις με την τάση «φουσκωτά μανίκια» και μια mini skirt, όπως κάνει η κοπέλα της φωτογραφία.

#3. Αν σου αρέσουν τα statement πανωφόρια τότε ένα ροζ παλτό με φουσκωτά μανίκια είναι μια καλή ιδέα για looks που ξεχωρίζουν.

#4. Ένα πουκάμισο με έντονα μανίκια δίνει στιλ ακόμα και αν το συνδυάσεις με ένα απλό μαύρο τζιν.

#5. Δεν σου αρέσουν τα φουσκωτά μανίκια αλλά θες να υιοθετήσεις την τάση; Μπορείς να δώσεις όγκο στα μανίκια σου επιλέγοντας ένα πουκάμισο σαν αυτό της εικόνας παρακάτω.

#6. Τον χαμό που γίνεται με τα πουλοβεράκια τον έχεις καταλάβει φαντάζομαι! Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν να επενδύσεις λίγα χρήματα σε ένα πουλοβεράκια με μανίκια με όγκο;

#7. Kαι επειδή τα φουτεράκια φέτος αποκτούν σχεδόν την ίδια δημοτικότητα με τα πουλόβερ σου έχουμε μια εκδοχή φούτερ με φουσκωτά μανίκια που μας αρέσει πολύ!

Διαβάστε ακόμα: Kitten Heels, μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν! Stylish ιδέες για να τα φορέσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα