Η απρόσμενη ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που “πάγωσε” τους παίκτες του MasterChef!

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες βρέθηκαν στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού. Σε υψόμετρο 1300μ., οι διαγωνιζόμενοι, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, κλήθηκαν να φτιάξουν 3 πιάτα με βασικό υλικό ντόπιο κυνήγι.

Για τη δοκιμασία οι έξι παίκτες, που διεκδικούν μια θέση στον τελικό του φετινού MasterChef, έπρεπε να σχηματίσου δύο 3μελής ομάδες. Οι αρχηγοί των δύο ομάδων ήταν ο Μανώλης και η Ασημίνα.

Με αντίπαλο τον χρόνο, τη δημιουργικότητα και

τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν το έργο των δύο ομάδων, τα αποτελέσματα έμοιαζαν αρκετά αμφίβολα. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και ο καλεσμένος, που θα έκρινε τα πιάτα των δύο ομάδων, μαζί με τους 3 Μέντορες του διαγωνισμού. Ένας ειδικός της εκλεκτής γεύσης και ποιοτικής εστίασης, ο Απόστολος Τραστέλης.

Οι τέσσερις κριτές απογοητεύτηκαν από τα αποτελέσματα και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους δύο αρχηγούς πως λόγο αυτού, θα τους δοθεί άλλη μια ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Στο αυριανό επεισόδιο λοιπόν, οι παίκτες του MasterChef θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

5+1 στιγμιότυπα από την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με τον γιο τους!

Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο η Khloe Kardashian δεν ήταν καλεσμένη στο Met Gala!

Η απάντηση του Πολυδερόπουλου μετά τη σύνδεση του ρόλου του στο “Τατουάζ” με τον serial killer της Κύπρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα