“Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν πέθανε ο Παντελίδης και μου έγραφαν “τον έφαγες”

Ο Tus κάθισε στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης και ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε στο “The 2night Show” για τη χειρότερη στιγμή του. Ο γνωστός ράπερ μίλησε για πρώτη φορά για το γεγονός πως είχε τοποθετηθεί αρνητικά σχετικά με τη μουσική του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

«Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν με είχαν ρωτήσει για τον Παντελή Παντελίδη και είχα απαντήσει ότι δεν μου άρεσε αυτό που κάνει μουσικά… Και μετά πέθανε! Εκεί Γρηγόρη, τι να σου πω… Άνοιγα το facebook

κι έβλεπα εκατοντάδες μηνύματα που οι μισοί μου λέγανε “τον έφαγες”… και οι άλλοι μισοί ευτυχώς που πέθανε και ησυχάσαμε. Και είχα βγει και είχα κάνει ένα ωραίο ποστ, ότι ρε παιδιά μην φανατίζεστε, εγώ είπα ότι δεν μου άρεσε η μουσική του ανθρώπου και ηρέμησα λίγο τα πράγματα. Εκείνο τον καιρό πραγματικά ήταν σαν να έπεσε το σύμπαν… Σε πολύ κοντινό διάστημα δεν θυμάμαι αν ήταν πριν η μετά πέθανε ο Μανώλης Τζιράκης ο σκηνοθέτης μου και είμαι με όλο τον κόσμο πάνω μου να με “βομβαρδίζει” και να μην έχω σκηνοθέτη και να μην θέλει κανείς σκηνοθέτης να με αναλάβει να κάνει τα βίντεο μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι δεν γίνεται χειρότερα.

Μου κάνει εντύπωση που όλοι αυτοί που τον κράζανε τώρα παίρνουν μια κιθάρα και τραγουδάνε εις μνήμη και βγαίνουν και επωφελούνται από το όνομά του. Κι εγώ έχω βρεθεί σε συζητήσεις με πάρα πολλούς τραγουδιστές που τον “θάβανε” τον άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον κράζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ και με το που συγχωρέθηκε ο άνθρωπος “Παντελή μου, Παντελή μου…”», είπε μεταξύ άλλων ο Tus.

Διαβάστε ακόμα: Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου!

Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Βασιλική Καλανιώτη!

“Αν γύριζα το χρόνο πίσω, ίσως να μην πήγαινα στο MasterChef”!

Keywords
Τυχαία Θέματα