Η Δημήτρα Αλεξανδράκη “άδειασε” τον Χρήστο Βασιλόπουλο για τη συμπεριφορά του στο Nomads!

Καλεσμένη στο Πρω1νό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία σχολίασε μαζί με την Φαίη και τους συνεργάτες της την επικαιρότητα, αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στο Nomads.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων, σχολίασε τα λεγόμενα του Χρήστου Βασιλόπουλου στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας και μίλησε ανοιχτά για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους.

Αφορμή στο ξέσπασμα της Δήμητρας στάθηκε η εξής ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου: “Ο Βασιλόπουλος γιατί μιλάει για την άλλη ομάδα και εκφράζει άποψη και επιμένει κι από πάνω”;

Τότε, η Δήμητρα

Αλεξανδράκη, απάντησε: “Γιατί είναι ο Βασιλόπουλος, τι να σου…. Τι με ρωτάς. Λόγω της πίεσης και που περνάει ο χρόνος – οι μέρες αρχίζουν και δεν μπορούνε να κρατηθούν μπροστά στις κάμερες γιατί πίσω από τις κάμερες, εγώ το είχα πει, είναι ένα μπάχαλο και ήταν ένας λόγος που με ώθησε και είπα “Τι να κάνω εδώ πέρα, να κάτσω να εμπλακώ σε αυτή τη σφαγή που γίνετε εδώ μέσα για 150.000 ευρώ” και όπως λέει και ο Βασιλόπουλος “δεν τα έχει ανάγκη αλλά όταν βγήκε για μονομάχος έκανε σαν τρελός. Και ανάγκη να μην τα έχεις δεν το λες φίλε μου και να λες τα έχω βγάλει απο την δουλειά μου και θα τα ξανά βγάλω… Τότε φύγε. Δεν μπορείς να λες ότι “Είμαι ο ποιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Nomads και κάνουν κρα για να με έχουν εδώ”.

Διαβάστε ακόμη:
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολιάζει τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα για τη βία που δέχτηκε!

Keywords
Τυχαία Θέματα