Η Ειρήνη Ερμίδου αποκάλυψε κατά λάθος την τελική δυάδα του GNTM!

Την Τετάρτη που μας πέρασε, οι τηλεθεατές του Greece’s Next Top Model παρακολούθησαν την απόλυτη ανατροπή κατά τη διάρκεια της αποχώρησης. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις διαγωνιζόμενες πως από το σπίτι του ριάλιτι θα αποχωρήσουν δύο κορίτσια. Συγκεκριμένα, η Έλντα Λάσκα και η Ειρήνη Ερμίδου.

Η Ειρήνη Ερμίδου θέλοντας να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μιλήσει για την εμπειρία της στο Greece’s Next Top Model,

έκανε ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν και η παραγωγή προσπαθεί να μην διαρρεύσουν τα κορίτσια που έφτασαν στον τελικό του ριάλιτι μόδας, το μοντέλο έκανε…. κατά λάθος την αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ενώ συνομιλούσε με τους followers της γνωστοποίησε πως στην τελική δυάδα του Greece’s Next Top Model θα δούμε την Εβελίνα Σκίτσκο και την Ειρήνη Καζαριάν. Αν και προσπάθησε να το σώσει και να πείσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε πλάκα, η αντίδραση της μαρτυρούσε το αντίθετο!

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως και άλλα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν τα δύο παραπάνο κορίτσια να φτάνουν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Ποια θα είναι όμως η νικήτρια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Η απάντησή του στην Τραϊάνα Ανανία μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα