«Η εκπομπή μου είχε γίνει πλατφόρμα κάστινγκ για όλες τις κυρίες που τώρα στελεχώνουν τον ΣΚΑΪ»

Στο Πρω1νό και τη Σοφία Τουντούρη μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος και δεν δίστασε να αναφερθεί στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και το άδοξο τέλος.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που έληξε η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου μετά από κάποια σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας για τα όσα έχουν συμβεί ανέφερε: ”Μου στοίχισε που έχασα τη δουλειά μου, δεν μετάνιωσα για τον αυθορμητισμό μου, θα ξαναέκανα

το ίδιο σχόλιο. Στον ΣΚΑΪ είχα καταντήσει κατά κάποιο τρόπο δημόσιος υπάλληλος. Πήγαινα εκεί, έκανα την εκπομπή, τα θέματα ήταν προκάτ και προκαθορισμένα από τον σταθμό. Και έρχεται σε κάποια στιγμή ένα κακόβουλο χαλασμένο τηλέφωνο από κάποιους και βρίσκομαι από τη μία μέρα στην άλλη με τη μέρα μου άδεια. Η εκπομπή «Προβοκάτσια TV» ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από τον ΣΚΑΪ. Έγινε πλατφόρμα κάστινγκ για το Voice και το Survivor. Από την εκπομπή πέρασαν όλες οι κυρίες που τώρα στελεχώνουν τον ΣΚΑΪ. Κάστινγκ στου κασίδη το κεφάλι”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν γιατί μπλόκαρε τον Κωνσταντάρα από τα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα