Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μιλούσε για την εγκυμοσύνη της και το περιστατικό με την κόρη της!

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν την εγκυμοσύνη της Meghan Markle και η παρουσιάστρια έκανε τα δικά τα σχόλια για τις αποφάσεις που παίρνει η Δούκισσα του Sussex.

«Εμένα με νοιάζει πως αυτή η γυναίκα θα έχει αγχωθεί τόσο πολύ για να κάνει όλους αυτούς τους περιοριστικούς όρους, που δεν ξέρω τι μπορεί να την αγχώνει… Ό,τι αγχώνει όλες μας, όταν φτάνει η ώρα να γεννήσουμε. Και δεν μιλάω για την

πρώτη φορά, που όλες νιώθουμε τον ίδιο πανικό. Αναρωτιέμαι και η ίδια πώς αισθάνεται όταν όλοι σε παρακολουθούν και σου μετράν τις μέρες, γέννησες ή δεν γέννησες… Μπαίνω στη θέση της και λέω “Παναγία μου!”», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μετά από ένα σχόλια που έκανε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχετικά με την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη περίμενε την κόρη της, Μαρίνα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που βίωσε.

«Εγώ σκέψου ότι κάθησα σπίτι μου και είδα να αναγγέλλεται ότι γέννησα και μάλιστα αγόρι! Ήμουν δίπλα με την κόρη μου, μου λέει “Μαμά;” και της λέω “Δεν ξέρω τίποτα!”. Σαν τώρα το θυμάμαι, καθόμουν με την κοιλιά και ήμουν στη φάση “Δεν αντέχω άλλο, πότε θα γεννήσω” και πράγματι γέννησα μετά από 3 μέρες. Λέω στην κόρη μου “Δεν ξέρω τίποτα παιδί μου, περίμενε να το παρακολουθήσουμε”. Κι εγώ δεν ήθελα να με δει κανείς, γιατί αισθάνεσαι το άγχος. Έλεγα ότι θέλω να μπω, να γεννήσω με την ησυχία μου, να δω ότι όλα πάνε καλά και να μη σκέφτομαι ότι κάποιος με περιμένει σε κάθε σκάλα ή στο γκαράζ. Γιατί; Θέλω να πονέσω με την ησυχία μου, να ξεαγχωθώ, να βγει το μωρό μου και να το δω ότι είναι καλά – και μετά ας το μάθουν όλοι!», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αγγελική Ηλιάδη: “Προσπαθώ να καταλαγιάσω τα νεύρα μου”!

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους

“Δεν θεωρώ ότι φέτος είναι περισσότερο ριάλιτι το MasterChef, απλά έχουν απελευθερωθεί πιο πολύ οι κριτές…”

Keywords
Τυχαία Θέματα