Η Ελεονώρα Μελέτη απαντάει σε αυτούς που την κατηγόρησαν για τη συνέντευξη με τον Χανταμπάκη: «Δεν ήθελα να είμαι ανθρωποφάγα»

Χθες έκανε πρεμιέρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, και προκάλεσε τις αντιδράσεις του διαδικτυακού κοινού.

Στην πρώτη εκπομπή φιλοξενήθηκαν οι τελευταίοι παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι επιβίωσης με πρώτο να ανοίγει την αυλαία, τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη

μόλις λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του και χωρίς να γνωρίζει πόσο έχει επηρεαστεί το κοινό από κάποιες συμπεριφορές του! Για το λόγο αυτό η όμορφη Ελεονώρα ήθελε να τον βάλει ομαλά στο κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα κάνοντας του κάποιες πιο ”μαλακές” ερωτήσεις όπως χαρακτηρίστηκαν από το διαδικτυακό κοινό που την παρακολουθούσε και σχολίαζε τα δρώμενα στο Twitter!

H Ελεονώρα ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στο κοινό που την παρακολουθούσε και έγραψε στο twitter της: «Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού»

Δείτε περισσότερα στην ανάρτηση:

#survivorGR #SurvivorPanoramaGR pic.twitter.com/TYxHOcvUVu

— Eleonora Meleti (@NonoraM) 16 Απριλίου 2017

Διαβάστε ακόμα:

Χωρισμός ”βόμβα”: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια!

Αισιοδοξία για το Μega: Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το κανάλι της Μεσογείων!

The post Η Ελεονώρα Μελέτη απαντάει σε αυτούς που την κατηγόρησαν για τη συνέντευξη με τον Χανταμπάκη: «Δεν ήθελα να είμαι ανθρωποφάγα» appeared first on Fay's book.

Keywords
Αναζητήσεις
ti apantaei i eleonora
Τυχαία Θέματα