Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/12

Η pencil φούστα δεν είναι μόνο για τις πιο formal περιστάσεις στη δουλειά ούτε προορίζεται μόνο για ένα office look. Αντίθετα μπορει να φορεθεί όλες τις ώρες, δίνοντάς σου μια σειρά από καινούργια outfits που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν. Φόρεσέ την με το πουλόβερ και το πουκάμισό σου, με ένα φούτερ ή το κλασικό ζιβάγκο που είναι πολύ hot αυτή τη σεζόν..

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια μαύρη αμάνικη μπλούζα με μάο γιακά και άνοιγμα στο στήθος με δαντέλα και μια μαύρη midi pencil φούστα με κρουαζέ κλείσιμο στο μπροστινό μέρος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες ψηλοτάκουνες καστόρινες γόβες με διακοσμητικά τριαντάφυλλα και διπλή μπαρέτα με τρουκς, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές την Metallic Liquid Eyeshadow, Sunkissed, No 104 της Golden Rose, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highighter OfraXNikkieTutorials και στα χείλη το κραγιόν Lip Magnet, No 400 της Armani.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση , ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

H pencil φούστα είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers αλλά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα και θέλουν πάντα να υπερέχουν από το μέσο όρο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις ωραιότερες που έχουν φορέσει κατά καιρούς, σε διάφορα μήκη, από ποικιλία υλικών, μονόχρωμες και με ενδιαφέροντα prints.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει και θα το υιοθετούσατε κι εσείς αμέσως και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/12

Keywords
Τυχαία Θέματα