Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/11

Σας έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για το μαύρο φόρεμα που όλες πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας γιατί είναι διαχρονικό, σούπερ κομψό, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να σας βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπες.

Αν ακόμα δεν έχετε έστω ένα στην κατοχή σας, ήρθε η ώρα να βγείτε στα μαγαζιά – είναι η κατάλληλη ευκαιρία αφού όλα έχουν προσφορές -και να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ

και τη σιλουέτα σας. Τι θα επιλέξετε; Μίνι, μίντι ή μακρύ;

Σε αυτό το αγαπημένο λοιπόν ρούχο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο μίντι ελαστικό φόρεμα με φαρδιές τιράντες από την εταιρεία μόδας BSB.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσές αλυσίδες στο λαιμό από το κατάστημα Yes I do και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μυτερά δετά booties, snake print, σε μαύρο και μπεζ από τα καταστήματα Olympic Stores στη Θεσσαλονίκη.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές σκιές από την παλέτα Cosmic Metals της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highiligting Powder, Opal Glow της εταιρείας Bobbi Brown και στα χείλη το True Love της Make Me Up Cosmetics και από πάνω το Vinyl Gloss No 07 της Radiant.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με ένα ελαφρύ πιάσιμο στα πάνω με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ και το επιλέγει συχνά η Jennifer Lopez. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Η Kim Kardashian που ξεχωρίζουμε για το στυλ της -ναι, τις περισσότερες φορές δεν μας απογοητεύει- επιλέγει συχνά μαύρα φορέματα, τόσο για τις καθημερινές της, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις της. Μίνι, μίντι ή μακριά, με σκίσιμο, δαντέλα, ντραπέ, ακάλυπτη πλάτη, μακρυμάνικα, με τιράντες ή στράπλες κ.α.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα ωραιότερα που έχει φορέσει μέχρι σήμερα. Ποιο σας αρέσει περισσότερο και θα το επιλέγατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/11

Keywords
Τυχαία Θέματα