Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/3

Αthleisure, μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν που ξεκίνησε από το 2016 και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και αυτή τη σεζόν στις εμφανίσεις όλων, αναδεικνύοντας την άνεση ως τη Νο1 προτεραιότητα κάθε γυναίκας. Στόχος η απόλυτη απενοχοποίηση όλων των αθλητικών ρούχων και παπουτσιών που πια δεν φοριούνται στο γυμναστήριο ή στο σπίτι αλλά από το πρωί έως το βράδυ. Μπλούζες με ρίγες, φόρμες, Υoga pants, κολάν, sneakers κ.α. συνδυάζονται με τον πιο ωραίο τρόπο και αποτελούν επιλογή και για επίσημα looks.

Σε αυτή την τάση έδωσε

σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού. Συγκεκριμένα επέλεξε για την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από λεπτό πλεκτό cropped πουλόβερ σε κόκκινο και λευκό, σε athleisure style, συνδυασμένο με ένα ένα μπεζ παντελόνι cargo, ψηλόμεσο με δέσιμο στη μέση και ανοίγματα στο πίσω μέρος του ποδιού.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ lace up ψηλοτάκουνα πέδιλα Maria Kotosona Shoes και εnτυπωσιακά σκουλαρίκια από την “Metall Chic” σειρά της Folli Follie.

Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια και τις γυαλάδες και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα αυστηρό sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση.

1) Συνδυάστε τη μακριά σας φούστα ή το φόρεμά σας με τα αθλητικά σας παπούτσια.

2) Φορέστε τη φόρμα γυμναστικής σας με ψηλοτάκουνα πέδιλα και cropped oversized μπλούζες.

3) Σετάρετε τις vintage αθλητικές ζακέτες με ψηλόμεσα τζιν.

4) Τα κοστούμια ολοκληρώνονται υποδειγματικά με sneakers

5) Οι γόβες σας με το τετράγωνο τακούνι απογειώνονται όταν φοριούνται με φόρμα και flyler.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/3

Keywords
Τυχαία Θέματα