Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/4

Αν υπάρχει ένα ρούχο που σας προτείνουμε να επενδύσετε αυτή τη σεζόν, είναι το summer dress. Μακρύ, αέρινο και super stylish, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις. Για ένα statement όμως look που αποπνέει φρεσκάδα, ζωντάνια και θηλυκότητα, αφήστε στην άκρη τα μονόχρωμα και επενδύστε σε ένα floral, ακριβώς όπως έκανε η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την Desiree Fashion, μακρύ, κρουαζέ, με μπλε βάση και λουλούδια σε ροζ και φούξια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα σε φούξια χρώμα, με δέσιμο στον αστράγαλο, Tsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τη σκιά VI 304 Shobu Purple από τη Shiseido, την τραβηγμένη προς τα έξω σκιά σε μορφή μολυβιού, Slayed 0519 από την Ardell και στα χείλη το κραγιόν Be Legendary Rouge A levres από την εταιρεία Smashbox και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Η Eva Mendes, μια από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ και την ομορφιά της έχει εμμονή με τα floral φορέματα που επιλέγει τόσο για τις καθημερινές της εμφανίσεις, όσο και για τις επίσημες.

Δείτε μερικά από τα looks της που έχουμε ξεχωρίσει και εμπνευστείτε για τα δικά σας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/4

Keywords
Τυχαία Θέματα