Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/3

Το “total black outfit” είναι κλασικό και απόλυτα συνυφασμένο με τη φινέτσα. Μπορεί να αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την πιο εύκολη λύση, όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε και έχετε τερματίσει όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς στην γκαρνταρόμπα σας, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση μια αδιάφορη επιλογή.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την τελευταία εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία anel που αποτελείται από μαύρη μπλούζα με φαρδιές τιράντες με βολάν και ένα με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή με ζώνη στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα lace up πέδιλα Maria Kotsona Shoes και My FF Black Rhodium Plated Μικροί Κρίκοι Σκουλαρίκια από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το girly μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με μπρονζέ σκιές από την παλέτα Love You So Mochi, Sleek and Chic από την εταιρεία NYX, τα ζυγωματικά τονισμένα με δυο διαφορετικά ρουζ, το Hot Mam από την The Balm και το Golde Deposti από την MAC και τα χείλη με επίσης δυο διαφορετικά κραγιόν, το Costa Chic και το Shy Girl και τα δυο από την MAC και ο Δημήτρης Στράτος ένα ψηλό ατημέλητο pony tail με όγκο.

Δείτε πως έχουν φορέσει το total black outfit μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities για να πάρετε ιδέες για τις δικές σας εμφανίσεις.

Gigi Hadid

Charlize Theron

Emma Watson

Bella Hadid

Kate Bosworth

Taylor Swift

Kate Moss

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/3

Keywords
Τυχαία Θέματα