Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/10

Το λευκό χρώμα συνδυάζεται μοναδικά με το κόκκινο και αν προσθέσεις και το μαύρο στην εμφάνισή σου, τότε έχεις την πιο ωραία τριχρωμία που είναι κλασική και πάνω από τις τάσεις της μόδας που επικρατούν κάθε σεζόν και προτείνουν οι σχεδιαστές.

Σε αυτό το concept βασίστηκε η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα φορώντας ένα λεπτό λευκό πουλοβεράκι με ένα κόκκινο παντελόνι από βινύλιο

που επιστρέφει δυναμικά σε ζωηρές αλλά και πιο παλ αποχρώσεις και είναι ιδιαίτερα προκλητικό, εκκεντρικό και σέξι-και τα δύο από την BSB.

Το look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον προσωπικό της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχο, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Dukas και μαύρους κρίκους Folli Follie.

Το μακιγιάζ της κινήθηκε σήμερα σε γήινες αποχρώσεις και έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη και το pony tail στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος.

To Fashion Tip της ημέρας: Με το βινύλιο θα απογειώσεις τη ροκ πλευρά σου, είτε στα ρούχα σου, είτε στα αξεσουάρ σου. Επένδυσε σε ανάλογα κομμάτια, χωρίς να φοβάσαι πως θα είσαι… κιτς!

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/10

Keywords
Τυχαία Θέματα